Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Ferie i sommerhus i Spanien

Med sine fantastiske strande, sjove natteliv og mange kulturelle og historiske seværdigheder udgør Spanien en feriedestination for enhver smag. Her er alt fra store enge, snedækkede bjergtoppe, store marsk områder, til ørken landskaber i de sydlige Spanien. Læs mere

Bestil sommerhus i Spanien

Læs mere om sommerhuse i Spanien her...

Dansk Bilferie kender alt til sommerhuse i Spanien!

Hvis man ønsker en ferie der både kan indbyde til en ferie ud til de smukke kystområder, men samtidig ønsker kulturelle indspark - så er destinationen i Spanien det rette sted at søge hen. Spanien har en smuk natur der både kan byde på store enge, smukke bjerge og fantastiske strandområder. Hvad end I søger en ferie hvor I kan slappe helt af eller en ferie som bærer præg af en masse action, så vil dette være til at finde med et sommerhus i Spanien. 

Hvorfor vælge et sommerhus i Spanien?

Hvis man vælger et sommerhus er der plads til at man kan drage afsted med hele familien eller med venner. I et sommerhus får man plads til at gøre lige som man ønsker og man skal på den måde heller ikke tage hensyn til andre gæster - som man normalt skal tænke over hvis man opholder sig på hotel. Et sommerhus giver dig samtidig masser af frihed, samt ro og fred. Læs mere om sommerhuse her.

Sommerhus - Costa Brava

Book et sommerhus hos Dansk Bilferie og oplev hvor alsidig Spaniens nordkyst er. Her er alt lige fra vilde beach parties til fredsommelige små havne som kan tilfredsstille kravene for både par, familier og singler. Hovedstaden i denne region er Girona, og rummer et væld af kulturelle og historiske seværdigheder. Girona har alt den charme en storby skal have, bare uden de store folkemængder og tåler sagtens flere besøg. Costa Brava er efterhånden blevet en gennemført golfdestination med mange golfresorts på hele kyststrækningen.

Klimaet i Costa Brava er selvfølgelig præget af sin beliggenhed ved Middelhavet. Her er bedst besøgt i sommerhalvåret hvor der er et varmt og behageligt klima med milde aftener. Mens vinterperioden er mild og der er masser af fornøjelige attraktioner som vandreture og sightseeing. Den brusende kyststrækning tilbyder moderne ressorts, traditionelle spanske landsbyer og smuk arkitektur. Book et sommerhus hos Dansk Bilferie og tag på opdagelse med familien i Costa Brava. Costa Brava kysten har noget for enhver smag!

Sommerhus - Costa Dorada

Costa Dorada er også bedre kendt som guldkysten og er noget for sig. Det flotte navn er meget passende for dette smukke område, med sine lange gyldne sandstrande og krystal klare vand. Det der nok menes at være den bedste strand i hele den nordlige Alicante region er den 7 km lange prisvindende San Juan strand. Her spilles der beach volley, strand fodbold og mange andre former for strand sport. Der kan også lejes både så man kan få en hyggelig dag på vandet. For de gæster som ikke ønsker at slappe af ved stranden, så findes der en 18 hullers golfbane tæt på.

Lavlandet der deler kysten og de store bjergmassiver, er et naturlandskab i særklasse, vinmarker, olivenlunde, mandelplantager og flotte vingårde. En fantastisk måde at opleve dette på er ved at leje et sommerhus hos Dansk Bilferie, fordelene ved dette er at I selv bestemmer tempoet og hvad I skal se. Mange af de små landsbyer som pryder dette område er omkranset af slotte eller store borge og er ikke overrendt af turisme. Kom og oplev denne smukke destination med din familie, vennerne eller med din partner. Et sommerhus i Costa Dorada vil ikke slå fejl.

Sommerhus - Costa Blanca

Tag på sommerferie med Dansk Bilferie i et sommerhus ved Costa Blanca – Det er ikke uden grund at vi har Costa Blanca som en top destination, det er nemlig et yndet feriemål for en uforglemmelig familieferie. Der er flere grunde til at vores kunder vælger denne destination; det gode vejr, den fantastiske mad og ikke mindst de smukke og børnevenlige strande som tilbyder underholdning for alle aldre. Men der er mange andre aktivitetsmuligheder som f.eks. forskellige former for vandsport som vandski, jet skiing og surfing.

Der er dog også mulighed for et undervands eventyr som dykning i undersøiske grotter. Er man mere til det højtflyvende så er der også mulighed for at se kystlinjen i fugleperspektiv med paragliding. Søger man fred og ro så bør I opsøge området Playa de Poniente som ligger i Benidorm. Det er en fantastisk strand med gyldent sand og adskillige palmer som giver en naturlig og behagelig skygge for solen. Der findes også en lang række hyggelige cafeer, restauranter og butikker langs promenaden.

Sommerhus - Costa del Sol

Costa del sol er navnet på den sydligste del af Spaniens kyst og er en af vores absolut top destinationer for sommerhuse i Spanien. Costa del Sol er den region der udgør det samfund af den sydlige del af Malaga og bliver typisk oversat til Solkysten. Kystbyerne på denne strækning er meget attraktive på grund af deres lange og smukke sandstrande, afslappede atmosfære og gastronomi i verdensklasse. Her vil din familie og dig stortrives.

Blandt de mange strande kan et par kendte nævnes – ”nikki beach”, en super strand beliggende ved Marbella, med en masse underholdning for børn og forskellige former for vandsport som hele familien vil elske. En anden top strand er Cabopino beach, her er der plads til ro og afslapning, og der er en behagelig skygge fra de flotte palmer som pryder stranden. Vi kan varmt anbefale dette område, så lej et sommerhus hos Dansk Bilferie og få en familie ferie I ikke vil glemme.

Sommerhuse til andre destinationer

Sommerhuse i hele Europa

Hvis nogle af destinationerne i Spanien falder i jeres smag, kan I læse mere om sommerhuse online her på Dansk Bilferies hjemmeside, hvor I ligeledes kan bestille ferien hurtigt og nemt. Har I flere uddybende spørgsmål om sommerhuse i Spanien eller generelt om sommerhuse, kan I kontakte vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343. De sidder klar med gode råd og kvalificeret vejledning, så I kan finde det sommerhus der passer jer bedst.

Hvor kan turen ellers gå til?

Var der ingen af de ovenstående destinationer til sommerhuse i Spanien der fangede jeres interesse? Så er der ingen grund til bekymring. Vi tilbyder nemlig sommerhuse til flere populære destinationer i Europa.