Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Sol og afslapning i Ai Ginepri
Ai Ginepri er et populært feriested, der ligger ved adriaterhavet, i Italien. Området er meget velbesøgt, da man næsten altid kan forvente godt vejr, og lækre strande. Feriestedet her ligger rigtig godt i gåafstand til stranden, og tilbyder samtidig også stort poolområde med børnepool og solstole.
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Generelt
Parkering
Ved siden af boligen
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Afstand strand & type
Strand
Sand, 600 m
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
Parkering
Ved siden af boligen
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Afstand strand & type
Strand
Sand, 600 m

Velkommen til Ai Ginepri

Ferielejligheder med gode muligheder

Ai Ginepri er et feriested med hyggelige og rummelige ferielejligheder. Lejlighederne har alt hvad I skal bruge på jeres ferie, bl.a. behagelige værelser, stue og fuldt funktionelt køkken. Lejlighederne har desuden en balkon, nogle med udsigt over poolområdet. Som gæst på Ai Ginepri har Iadgang til det store poolområde, samt børnepoolen for de mindste. Der er desuden plads til at bage i solen med fri afbenyttelse af både solstole og parasoller.

Spisesteder og indkøbsmuligheder

Omkring 500 meter fra feriestedet ligger La Quercia, en indkøbsarkade med bar og restaurant, og her kan i både nyde morgenmad og aftensmåltider. Ca. 4 kilometer væk ligger Caorle, hvor i finder spændende fiskerestauranter, hvis humøret er til at prøve det, og skulle i føle trang til den helt store shoppetur, ligger Venedig kun en times kørsel fra hotellet.

Lidt om området

Ai Ginepri ligger tæt på Caorle ved Adriaterhavskysten, hvor der er en helt særpræget Adriaterhavs-stemning. Der er masser af liv og stemning og den lange kyststrækning er især populær for børnefamilier. Strandene er store og behagelige, vandet er lunt og vejret er som regel godt. Caorle er en hyggelig fiskerby, som bestemt er et besøg værd!

Det er desuden muligt at tage en dagstur til Venedig, som ligger godt og vel en times kørsel væk. Den ikoniske by består af flotte bygninger, hyggelige kanaler, butikker, flotte kirker og selvfølgelig lækker italiensk mad.