Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Strand i gåafstand
Hvad enten du er til lækker pool og strandstole, eller hellere vil bade i det smukke vand ved Adriaterhavet, så er Ai Pini et populært sted at lande, når i skal slappe af og nyde hinandens selskab. Hotellet er i gåafstand til strand, indkøbsmuligheder og restauranter og barer, så i nemt og bekvemt kan nyde en snack eller en kold forfriskning i solen.
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Generelt
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Afstand strand & type
Strand
Sand, 200 m
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Afstand strand & type
Strand
Sand, 200 m

Velkommen til Ai Pini

Afslapning i højsædet

På stedets store  udendørsområde ligger både en børne- og en voksen-pool, så der er rig mulighed for at alle vandhundene kan få stillet deres badetrang. I kan også dase på solstole under parasoller, hvis I hellere bare vil slikke sol. Er familien mere til at få sand under fødderne og bade i det dejlige hav, så ligger Adriaterhavet og venter blot 200 meter væk.

Området omkring Ai Pini

Skal I ud og købe ind, ligger der et større supermarked ikke langt derfra, hvor I finder næsten alt hvad I kunne tænkes at mangle både til den lille snack, til madpakken eller til et hjemmelavet aftensmåltid. Får I lyst til at lave noget andet end at bade og slikke sol, kan I slå et smut forbi den nærliggende golfbane.


Caorle - hyggelig og ægte Italiensk feriestemning

Caorle er en meget hyggelig ferieby. Her finder I små gode butikker, torve med caféer hvor både capuccino og isdesserter kan nydes - og specielt det skønne havneområde er et besøg værd. Her er rig mulighed for at nyde en rigtig italiensk badeferie.