Kan vi hjælpe?
7010 4343
Feriested i dejlige omgivelser
Med alting lige ved hånden er feriestedet Costa del Sol det perfekte sted for hele familien, vennerne eller dig og din partner. Ferieboligerne ved Adriaterhavskysten kombinerer gode faciliteter med dejlige omgivelser og skøn, italiensk kultur. En perfekt cocktail, der smager af sol og afslapning – og kan nydes af alle. Store som små.
Afstand strand & type
Strand
Sand, 50 m
Information
Faciliteter på feriestedet
Afstand strand & type
Strand
Sand, 50 m

Velkommen til Costa del Sol

Alt om Costa del Sol

Drømmer du om sandstrand, italiensk byliv og pool? Det moderne feriested Costa del Sol tilbyder alle tre ting og meget mere med udgangspunkt i rummelige lejligheder, der er beliggende i rolige og komfortable omgivelser. Mens lokalområdet rummer både hav, kultur, gastronomi og historie, emmer feriestedet af ukompliceret hygge. Der er ganske enkelt noget for enhver smag. Feriestedet giver blandt andet mulighed for følgende:

  • Leg i poolen
  • Minimal afstand til stranden
  • Italiensk byliv i Lido di Jesolo
  • Solsenge og liggestole ved vandet.

Sandstrand og poolområde

Du er på intet tidspunkt i tvivl om, at du er taget på ferie ved vandet, når du indlogerer dig i en bolig på Costa del Sol. Den lette duft af hav og den skønne lyd af bølgernes brusen skaber en idyllisk atmosfære, der sætter sit præg på din ferie. Fra nogle boliger har man endda udsigt til bølgen blå. Blot 30 meter fra vandet ligger feriestedet. Adriaterhavskysten byder på brede sandstrande med blødt og fint sand, badevenligt vand og mange soltimer. Er man mere til leg i poolen, er der også mulighed for det på feriestedet. Swimmingpoolen ved ferielejlighederne er børnevenlig med et aflukket børneområde.

Restauranter og barer

Bliver man tørstig af at plaske rundt i det kølige vand, er der en lille bar på feriestedet, der tilbyder kolde drinks. På stedet er der dog ikke andre spisetilbud. Costa del Sol er dog omgivet af restauranter, barer og butikker. Så selvom der ikke er restaurant på feriestedet, betyder det ikke, at du er nødt til at tilberede din egne måltider. Tværtimod. Området kalder på at blive udforsket. Italien er kendt som et kulinarisk himmerige – og med god grund. I den lokale by Lido di Jesolo, der ligger i gåafstand, kan du besøge hyggelige restauranter, cafeer og andre spisesteder, der tilbyder mindeværdige måltider.

Shopping og udflugter

Costa del Sol ligger i byen Lido di Jesolo, hvor du vil finde et godt udbud af dagligvarebutikker og supermarkeder, således at du også kan bruge køkkenet i din feriebolig til at tilberede din egen mad. Adriaterhavskysten byder desuden på fantastiske ferieminder i det skønne Italien. Italiens kulturarv, smukke kyst, dejlige natur, skønne mad og smukke mennesker lokker hvert år mange turister til landet. Derudover er der et væld af seværdigheder, aktiviteter og udflugter til nærområdet, såsom badelandet Aqualandia, de nærliggende havnebyer samt ikoniske og antikke Venedig.