Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Green Village Jesolo- En hyggelig feriepark ved Adriaterhavet
Green Village er en ny og moderne feriepark. Ferieparken har massere af skønne faciliteter og ligger tæt ved mange spændende udflugtmuligheder såsom Venedig og et stort vandland, men der er også plads til at slappe af ved poolen eller på den dejlige solterrasse. Book din ferie her på siden eller kontakt en af vores dygtige ferierådgivere på tlf. 7010 4343.
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Generelt
Sprog
Tysk, Italiensk, Engelsk, Fransk
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
Sprog
Tysk, Italiensk, Engelsk, Fransk
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet

Velkommen til Green Village Jesolo

Strand og vandland I nærheden af ferieparken

Greene Village har en perfekt beliggenhed i forhold til alt hvad du skulle få brug for på din ferie ved Adriaterhavet. Kun 300 meter fra ferieparken finder du en dejlig sandstrand hvor det er muligt at leje parasoller og liggestole.
Kun to kilometer fra ferieparken ligger Aqualandia, et fantastisk vandland med flere forskellige områder, rutsjebaner, sjove bassiner og meget andet. Her er der underholdning til mange timer for hele familien.

Mange skønne faciliteter

Green Village er en skøn feriepark med mange dejlige faciliteter til både store og små.

I centrum af de moderne ferieboliger finder du en stor og rummelig pool hvor der er installeret bobler i den ene ende. Ferieparken har desuden et seperat børnebassin med lavt vand, her kan børnene lege i rolige og trygge omgivelser. Ved poolen er der også mulighed for at nyde solen fra en liggestol.

Leg og sport

På ferieparkens område finder du også en hyggelig legeplads til de mindste, her kan de boltre sig på den grønne græsplæne eller tage en tur på rutsjebanen. Der er også sjove faciliteter til de lidt større. Ferieparken er udstyret med petanque, bordtennis og minigolf, så der er rig mulighed for at sætte gang i konkurrencelysten og udfordre venner og familie. Ferieparken har desuden også adgang til internet. 

Området Lido di Jesolo

Du skal kun gå 100 meter fra ferieparken for at ende midt i Lido di Jesolos centrum, en dejlig ferieby fuld af spændende underholdning for hele familien. Her finder du også lækre restauranter og butikker. Lido di Jesolo er særlig elsket blandt børnefamilier, for de børnevenlige underholdningsmuligheder, den 17 km lange sandstrand og perfekte bademuligheder ved stranden, hvor vandet kun langsomt bliver dybere og dybere.

Venedig

Kun 45 km fra Green Village ligger smukke Venedig. Byen som er bygget på pæle i havet. Venedig er fyldt med romantiske og eventyrlige oplevelser, spændende butikker, storslåede pladser og masser af liv. Venedig er kendt i hele verden for sin unikke charme og dejlige atmosfære. Sejl med gondoler gennem de mange kanaler, eller kryds byens fascinerende broer til fods, spis på en hyggelige café og sug stemningen til dig.