Kan vi hjælpe?
7010 4343
Ferieboliger i hyggelige omgivelser
Trænger familien, vennerne eller partneren til en velfortjent ferie i hyggelige og italienske omgivelser? Så er Il Panfilo det perfekte feriested for dig og dine kære. Ferieboligerne er placeret lige ved både strand og pool – og bliver man træt af vandpjaskeri og svømmehud, er der ikke langt til det italienske byliv, der ligger tæt på feriestedet.
Generelt
Parkering
Reserveret parkeringsplads
Afstand strand & type
Strand
Direkte - Sand
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
Parkering
Reserveret parkeringsplads
Afstand strand & type
Strand
Direkte - Sand

Velkommen til Il Panfilo

Alt om Il Panfilo

Adriaterhavskysten er kendt for sit smukke hav samt skønne og brede sandstrande. Udover at være helt tæt på strand og vand, hvor man kan nyde mange sjove, solrige og afslappende timer, så kan Il Panfilo også tilbyde aktiviteter for de små, leg i swimmingpoolen og kulturelle oplevelser i byen Lido di Jesolo. Du kan blandt andet nyde godt af disse muligheder, hvis du vælger Il Panfilo: 

  • Ferieboliger lige ved stranden
  • Børnevenlig pool
  • Spændende byliv i omkringliggende havnebyer
  • Italiensk kultur, gastronomi og gæstfrihed

Poolområde og strand

Feriestedet er perfekt for dem, der elsker at bade. På Il Panfilo er der mulighed for at nyde en kold dukkert både i det lille og store bassin – poolen eller havet. Begge dele ligger tæt ved ferielejligheden og er om dagen jeres garanti for at kunne slappe af, lege og solbade. Poolen har en børnevenlig ende, der er perfekt for de mindste størrelser at plaske rundt i. Desuden går man ikke glip af den dejlige udsigt, når man vælger swimmingpoolen frem for havet. Feriestedets ideelle placering lige ned til stranden giver gæsterne mulighed for at nyde synet af det smukke hav under hele ferien.

Mad, drikke og indkøb

Feriestedet ligger i den italienske by Lido di Jesolo, hvor der er masser af restauranter, caféer og barer. Bliver man sulten, behøver man altså ikke selv at lave mad – og man behøver heller ikke bevæge sig langt væk fra ferieboligen. I stedet byder lokalområdet på mange lækre retter, snacks og drinks på klassiske, hyggelige og charmerende restauranter. Ferieboligerne giver også dig og din familie mulighed for selv at stå i køkkenet. Ikke langt fra Il Panfilo ligger det nærmeste supermarked, hvor du kan købe de daglige nødvendigheder og friske råvarer.

Aktiviteter på stedet

Il Panfilo er et perfekt sted for børnefamilier, der vil tilbringe ferien sammen i rolige og spændende omgivelser, mens de nyder havet og poolen samt udforsker det nærliggende område. Er der mere energi i ungerne, eller trænger de voksne til lidt voksentid, har feriestedet også et børnepasningstilbud, der sikrer børnene aktivitetsfyldte og sjove timer og de voksne en afslappende stund for sig selv.

I området

Hele kysten er dækket af brede og smukke sandstrande – og de er spændende at udforske, mens man nyder solen og varmen. Vil man udfolde sig på landjorden, kan man besøge de nærliggende havnebyer, hvor der både gemmer sig kulturelle og historiske skatte, ligesom de lokale byer har masser af gastronomi til de nysgerrige smagsløg. Er man mere til vild vandleg og rutsjebaner samt andre legefaciliteter, ligger det store vandland Aqualandia også i området.