Kan vi hjælpe?
7010 4343
Fitness
Mod betaling
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Tennis
Mod betaling
Spektakulær feriepark med faciliteter og aktiviteter til alle aldre
Tag med hele familien på ferie til den fantastiske feriepark, Isola Albarella, der med sine skønne faciliteter og perfekte beliggenhed vil danne rammen om en dejlig familieferie, som I sent vil glemme. Ud over sol, strand og pool byder ferieparken på en bred vifte af sjove aktiviteter og gode faciliteter så som volleyball, fodbold, minigolf, børneklub og hyggelige spisesteder.
Fitness
Mod betaling
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Tennis
Mod betaling
Sport
Tennis
Mod betaling
Bueskydning
Mod betaling
Fitness
Mod betaling
Generelt
Sprog
Tysk, Fransk, Italiensk, Engelsk
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Afstand strand & type
Strand
Direkte - Sand
Information
Faciliteter på feriestedet
Sport
Tennis
Mod betaling
Bueskydning
Mod betaling
Fitness
Mod betaling
Generelt
Sprog
Tysk, Fransk, Italiensk, Engelsk
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Afstand strand & type
Strand
Direkte - Sand

Velkommen til Isola Albarella

Hvorfor vælge Isola Albarella?

Isola Albarella er en hyggelig feriepark med et væld af muligheder. Her har vi samlet nogle af dem:

  • Fremragende poolområde med børnepool
  • Beliggende med direkte adgang til sandstrand
  • Bred vifte af sportslige aktiviteter for alle aldre
  • Tag på heldagstur til fantastiske Venedig

Læs mere om Isola Albarella her

Kom langt væk fra hverdagens stress og jag med ren afslapning, sjove aktiviteter og god underholdning, som hele familien kan nyde godt af. Uanset om I er til store poolområder eller gyldne sandstrande, byder Isola Abarella på begge dele.
Find og bestil ferieboligen, der passer til netop jeres ønsker, her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343.

Poolområde

Isola Albarella byder på et stort, fantastisk poolområde med tre swimmingpools, og her er der lagt op til mange timers sjov med vandpjaskeri og afslapning i solens varme stråler. I kan svømme et par baner i den lange pool og nyde en afkølende dukkert, mens de yngste vandhunde kan rutsje ned ad vandrutsjebanerne i børnepoolen. De tre swimmingpools er omkranset af en skøn solterrasse, hvor der står liggestole og parasoller til rådighed mod gebyr. Badehætte er påkrævet i alle swimmingpools.


Direkte til strand

Ferieparken er beliggende med direkte adgang til en af Adriaterhavskystens smukke, gyldne sandstrande. Her kan I solbade, svømme i det skønne hav eller nyde en dejlig frokost i strandbaren. På stranden kan I leje liggestole og parasoller, og hvis I ønsker at udforske området og den skønne natur, kan I bl.a. leje vandcykler eller prøve kræfter med windsurfing. 

Restaurant og bar

Når sulten melder sig i løbet af dagen, kan I nyde et dejligt måltid hos en af Isola Albarellas hyggelige restauranter. Her serveres lækre retter til enhver smag, og der er noget for selv de kræsne. Om aftenen kan I nyde en god kop kaffe eller kolde, forfriskende drikke i baren, og hvis I ønsker en aften med gang i, kan I svinge forbi ferieparkens livlige diskotek.

Indkøbsmuligheder

Hvis I foretrækker at lave jeres mad hjemme i ferieboligen, kan I handle netop det, I har brug for, i ferieparkens supermarked. Isola Albarella byder desuden på diverse butikker, lægeservice, frisør og hæveautomat.

Underholdning for hele familien

Når I tager på ferie på Isola Albarella, vil I aldrig komme til at kede jer. De yngste gæster kan slippe fantasien løs på legepladsen, og i børneklubben organiseres diverse aktiviteter og workshops, og her vil børnene uden tvivl få en masse nye venner. I løbet af dagen og aftenen er der god underholdning, som hele familien kan more sig med.

Sportsaktiviteter for alle aldre

Isola Albarella giver jer muligheden for at kombinere en afslappet familieferie med sjove aktiviteter for både små og store. I kan f.eks. spille volleyball, fodbold, petanque og basketball, og mod gebyr kan I desuden spille tennis, minigolf, bordtennis og golf med 18 huller, prøve kræfter med bueskydning eller udforske den omkringliggende natur på hesteryg eller cykler, som I kan leje af ferieparken.