Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Oplev en afslappende badeferie i Marco Polo ferieboliger
Nyd sommerferien med familien ved Adriaterhavskysten i skønne Italien, hvor du får en ferie med mulighed for både strand, by og masser af sol. Og med Marco Polo er du tæt på det hele, for med ferieboligernes beliggenhed tæt på Bibiones centrum og med kort afstand til sandstrand har du alt, hvad du skal bruge, inden for gåafstand. Og så byder området blandt andet på en fællespool, der deles af Marco Polos 100 ferielejligheder.
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Andre faciliteter
Vaskemaskine
Mod betaling
Generelt
Parkering
Ved siden af boligen
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Afstand strand & type
Strand
Sand, 650 m, Inkl. strand service
Information
Faciliteter på feriestedet
Andre faciliteter
Vaskemaskine
Mod betaling
Generelt
Parkering
Ved siden af boligen
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Afstand strand & type
Strand
Sand, 650 m, Inkl. strand service

Marco Polo ferieboliger ved Adriaterhavet

Et væld af oplevelser

Nyd din næste ferie i en feriebolig i Marco Polo, der er placeret i smukke og naturskønne omgivelser. Her finder du blandt andet en fantastisk have, der grænser op til pladsens pool, der også tager hensyn til de mindste med en børnevenlig pool. Og så kan du nå stranden på få minutter, hvor du vil støde på hvidt, blødt strandsand og klart vand. Ferieboligerne ligger i et område, der byder på et væld af oplevelser såsom:

  • Besøg til de nærliggende vingårde
  • Den charmerende badeby Bibione
  • Den fantastiske italienske natur 


Pool, børnebassin og strand

Midt i ferieparken finder du en stor pool, der med sin tilhørende børnepool er det perfekte samlingspunkt for familien. Du finder også et mindre vandfald i børneafdelingen, hvor de kan lege dagen lang. Kalder stranden, så ligger den kun en kort gåtur fra ferieboligerne. Her finder du en fantastisk sandstrand, der byder op til en dag i den italienske sol. 

Indkøbs- og spisemuligheder

Vil du og familien ud og nyde aftensmaden, så kan I finde en række forskellige restauranter i den nærliggende by Bibione. Her findes der også forskellige barer og cafeer, så du kan få lige præcis det, du måtte have lyst til. Ved ferieboligerne finder du også en lille bar, der byder på en kold øl efter aftensmaden.

Ligeledes kan du finde supermarkeder og små butikker i Bibione. Køb alle de gængse dagligvarer inde i byen, hvor du altid vil finde friske grøntsager, ægte italiensk brød og delikatesser fra området. 

Aktiviteter på feriestedet

Pladsens pool er et sandt paradis for børn, og med liggestole omkring poolen kan du trygt slappe af og se på. Det er også muligt at leje cykler ved ferieboligerne, så du og familien kan opleve det naturskønne område. Alle lejligheder er udstyret med egen have og WiFi. 

Oplev områdets perler

Marco Polo er placeret i et fantastisk område i Italien, hvor Adriaterhavskysten byder på gode badesteder, charmerende byer og forskellige oplevelser. Tag en tur langs kysten og besøg de små badebyer, der er fyldt med charme og den italienske stemning. Har du lyst til kultur, gastronomi og mode, så skal du tage et smut forbi Italien perle, Venedig. Og vil du føle dig som en lokal, kan du tage til markedsdag, som er én af de helt store attraktioner i Italien.