Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Blomstrende feriepark i fantastiske omgivelser med udsigt over havet
Tag med hele familien afsted på en skøn ferie, hvor I kan koble helt af langt væk fra hverdagens stress og jag. På Residence Porto Sole bor I i smukke omgivelser og herfra kan I nyde den betagende udsigt over Adriaterhavet. Ferieparken byder bl.a. på et dejligt poolområde, en fin sandstrand og god mulighed for udflugter.
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Generelt
Parkering
Ved siden af boligen
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Afstand strand & type
Strand
Sand
Information
Faciliteter på feriestedet
Vigtig
Generelt
Parkering
Ved siden af boligen
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Afstand strand & type
Strand
Sand
5. person kan forespørgses i begge boligtyper

Velkommen til Feriepark Porto Sole

Alt om Feriepark Porto Sole

Der er mange gode grunde til at vælge Residence Porto Sole, og Dansk Bilferie har samlet nogle af dem her; et dejligt poolområde med børnepool, lige til en skøn sandstrand og mulgiehd for udflugt til fantastiske Venedig og kun en kort gåtur på 300 meter til hyggelige Cavallino.
Find og book den ferielejlighed, online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere, der sidder klar til at hjælpe jer med gode råd tlf. 7010 4343.


Poolområde og strand

Residence Porto Soles skønne poolområde er beliggende i hjertet af ferieparken, og byder på en stor swimmingpool samt en separat børnepool. Her er lagt op til ren afslapning og sjov med vandpjaskeri. De to swimmingpools er omkranset af en dejlig solterrasse med liggestole, hvorpå I kan dase i solens varme stråler. Poolområdet er lukket i siestaen kl. 12 og 15.30. Fra poolområdet kan I nyde den betagende udsigt over den fantastiske, private sandstrand, der er beliggende blot et stenkast fra ferieparken.


Ferieparkens omgivelser

Residence Porto Sole byder på en skøn beliggenhed blot 300 meter fra Cavallino, hvor I kan besøge diverse butikker, nyde en traditionel italiensk is eller smage på udsøgte retter på en af de hyggelige restauranter. Når I bor i en af Residence Porto Soles ferielejligheder, er det oplagt at tage på en heldagstur til unikke Venedig, hvor I kan slentre gennem de snevre gader, sejle en tur med gondol og opleve den spændende kultur.