Kan vi hjælpe?
7010 4343
Tag hele familien med til skønne Residence Agriturismo Ca' Tron
I kort afstand til den livlige ferieby Lido di Jesolo ved Adriaterhavskysten og tæt på smukke Venedig, finder I de moderne og lyse ferielejligheder Residence Agriturismo Ca' Tron. Feriestedet byder på ro og afslapning i landlige og fredelige omgivelser. Hele familien kan tage en dukkert i swimmingpoolen eller blot slappe af på den skønne solterrasse.
Generelt
Sprog
Engelsk, Italiensk
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
Sprog
Engelsk, Italiensk

Læs mere om Residence Agriturismo Ca' Tron

Velkommen til Residence Agriturismo Ca' Tron

Når I bor på  Residence Agriturismo Ca' Tron, kan I være sikre på at få en afslappende og mindeværdig ferie for hele familien. Feriestedet ligger i et roligt landområde med bl.a. frugtplantager og floden Piave, som løber til Adriaterhavet. I den udendørs swimmingpool med solterrasse, hvor der også er tilknyttet et børnebassin, kan også de mindste boltre sig. Ferielejlighederne er lyse, rummelige og indeholder alle en kombineret opholds- og spisestue, møbleret privat have eller balkon, veludstyret køkkenniche med bl.a. kogeplader, køle- og fryseskab, opvaskemaskine og el-kedel. 

Bo i rolige og landlige omgivelser

Feriestedet Residence Agriturismo Ca' Tron, er det perfekte feriested, hvis I ønsker at bo i fredlige omgivelser ned til floden Piave, som munder ud i Adriaterhavet. Med kort afstand til et bageri, små butikker og restauranter, er I aldrig langt fra indkøbs-muligheder. Dette gælder hvad enten i vil prøve den lokale italienske gastronomi ude eller tilberede og nyde måltiderne i ro og mag i jeres egen feriebolig.

Besøg farverige feriebyer

Residence Agriturismo Ca' Tron er med sin centrale belligenhed den perfekte base for, at udforske de mange forskellige og farverige feriebyer langs Adriaterhavskysten. Og med kun 1 km til stranden, kommer I hurtigt ud til de børnevenlige sandstrande ved Middelhavet, hvor både små og store kan bade og slappe af. I de farverige feriebyer Lido di Jesolo og Rimini kan I tage på shopping, sightseeing og ikke mindst tage ud at spise eller nyde en forfriskning med skøn udsigt over havet.

Oplev smukke Venedig

Når I bor på Residence Agriturismo Ca' Tron, bør I bestemt ikke snyde jer for at opleve den smukke og storslåede Italienske by Venedig, som passer perfekt til en dagsudflugt. Venedig er kendt for sine utallige charmerende kanaler, hvor I kan sejle i Gondol, opleve den populære Markusplads eller Rialtobroen, som er den ældste af broerne over Canal Grande i Venedig, Italien.