Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Fantastisk feriepark med fremragende poolområde beliggende direkte til sandstrand
Tag med hele familien på en solrig ferie ved Adriaterhavets kyst og bo i en hyggelig bungalow i en af områdets skønne ferieparker. Centro Vacanze Villaggio San Francesco byder bl.a. på et stort poolområde med vandrutsjebaner, en bred vifte af hyggelige spisemuligheder, sjove sportsaktiviteter og en fantastisk beliggenhed direkte til en bred, gylden sandstrand.
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Generelt
Sprog
Italiensk, Tysk, Engelsk
Parkering
Ved siden af boligen
Terræn
Flat
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Afstand strand & type
Strand
Sand, direkte
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
Sprog
Italiensk, Tysk, Engelsk
Parkering
Ved siden af boligen
Terræn
Flat
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Afstand strand & type
Strand
Sand, direkte

Velkommen til Feriepark San Francesco

Læs mere om Feriepark San Francesco her

Kom langt væk fra den travle hverdag med en dejlig familieferie i solrige omgivelser. Ferieparkens sjove aktiviteter, gode faciliteter og skønne beliggenhed danner rammen om en fuldendt ferie, som I sent vil
glemme.
Find og book næste ferie online eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343.

Direkte til strand

Den gode beliggenhed sætter prikken over i'et på jeres ferie, da I har direkte adgang til en dejlig sandstrand ved Adriaterhavets kyst. Her kan I leje vandcykler eller prøve kræfter med windsurfing, og hvis I er mere til afslapning i varmen, kan I leje liggestole og parasoller. Den smukke, gyldne sandstrand lægger op til solbadning i det bløde sand og forfriskende svømmeture i det klare vand.

Stort poolområde

San Francesco byder på et fantastisk poolområde, hvor der er plads til både afslapning og sjov med vandpjaskeri. Her finder I tre skønne swimmingpools heriblandt en med vandrutsjebane samt en børnepool, hvor der er lagt op til, at de yngste vandhunde kan slippe fantasien løs. Poolområdet har en skøn solterrasse med liggestole, hvorpå I kan dase i solens varme stråler.

Restaurant og bar

Feriepark San Francesco byder på tre skønne restauranter, hvor der serveres lækre retter til enhver smag. I kan f.eks. nyde en tradiotionel italiensk pizza, og hvis I foretrækker at spise hjemme i jeres bolig, tilbydes take-away service. Ferieparken rummer desuden fire barer, hvor der er lagt op til en hyggelig aften.

Indkøbsmuligheder

Ønsker I at lave jeres mad selv, kan I handle friske råvarer og dagligvarer af høj kvalitet i ferieparkens supermarked. Villaggio San Francesco har desuden diverse butikker og en iskiosk.

Aktiviteter for hele familien

San Francesco giver jer mulighed for at kombinere en afslappet ferie med sjove sportsaktiviteter, der får pulsen op. I kan f.eks. spille volleyball, basketball, fodbold og tennis, dyste mod hele familien i et spil minigolf eller udforske den smukke, omkringliggende natur på cykler, som I kan leje i ferieparken. På Feriepark San Francescos legeplads kan de yngste gæster more sig, og i poolområdet kan I deltage i bl.a. vandpolo og vandgymnastik.

Underholdning for alle aldre

Ferieparkens professionelle underholdningsteam sørger for, at I aldrig vil komme til at kede jer. Familiens mindste kan deltage i børneklubben, hvor der organiseres diverse lege og aktiviteter, og her vil børnene uden tvivl få en masse nye venner. Der arrangeres desuden svømmelektioner, aerobic, bueskydning samt danse- og musikaftener, som hele familien kan more sig med.

Hvorfor feriebolig på San francesco?

Der er mange gode grunde til, at San Francesco er en ideel destination til jeres næste familieferie. Dansk Bilferie har samlet nogle af dem her; et fantastisk poolområde med vandrutsjebane, beliggende med direkte adgang til smuk sandstrand. I parken er der sjove aktiviteter og gode faciliteter for hele familien.