Kan vi hjælpe?
7010 4343
Udendørs pool
Nærmeste by
Bibione, 50 m
WIFI
Tag familien med til Torre Del Sole i Bibione og bo i moderne ferielejligheder
Torre Del Sole er det oplagte valg, hvis I gerne vil være tæt på både Bibione strand og by. Adriaterhavet ligger kun 150 meter fra selve feriestedet, så det er oplagt at nyde ferien med sand mellem tærene og en forfriskende dukkert i den italienske sommervarme. Torre Del Sole byder på moderne og komfortable ferielejligheder i varierende indretning med plads til hele børnefamilien, som ønsker at være tæt på det hele i den farverige italienske ferieby Bibione.
Udendørs pool
Nærmeste by
Bibione, 50 m
WIFI
Pool
Udendørs pool
Solstole ved pool
Andre faciliteter
Vaskeri service
Generelt
Sprog
Italiensk, Tysk, Engelsk
Antal lejligheder
Antal: 38
Parkering
WIFI
Omgivelser
Nærmeste by
Bibione, 50 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
150 m
Information
Faciliteter på feriestedet
Pool
Udendørs pool
Solstole ved pool
Andre faciliteter
Vaskeri service
Generelt
Sprog
Italiensk, Tysk, Engelsk
Antal lejligheder
Antal: 38
Parkering
WIFI
Omgivelser
Nærmeste by
Bibione, 50 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
150 m

Torre Del Sole - ferielejligheder i Bibione

Torre Del Sole - bo centralt i Bibione

Torre Del Sole er et oplagt valg til jer der ønsker at bo komfortabelt i moderne ferielejligheder, tæt på både strand, shopping og restauranter. Derfor byder feriestedet på masser af muligheder for både at slappe af ved poolen eller stranden samt at opleve alt hvad den farverige ferieby Bibione har at byde på.            

Komfortable ferielejligheder og egen pool

Lejlighederne på Torre Del Sole byder på god plads til hele familien og samtlige lejligheder indeholder en kombineret opholds- og spisestue, køkkenniche, badeværelse samt møbleret balkon. Alt i alt skaber dette de perfekte rammer for, at I kan føle jer hjemme på jeres ophold i Bibione. Og hvis I trænger til en dukkert, kan I glæde jer til at tage en svømmetur i feriestedets egen pool med tilhørende solterrasse, hvor I kan koble helt af og nyde ferien i liggestolene.

Oplev populære Bibione og Adriaterhavskysten

Når I bor på Torre Del Sole, har I et rigtig godt udgangspunkt for at opleve Bibione og udforske omkringliggende kystbyer langs Adriaterhavet. Udover skønne familievenlige og brede strande, byder Bibione på familievenlige aktiviteter såsom sjove forlystelsesparker, gode shoppingmuligheder, hyggelige cafeer og lækre italienske restauranter. Og hvis I gerne vil udforske omkringliggende kystbyer, såsom Bibione Pineda, Lignano Sabbiado samt Aprilla Marittima. Og vil I gerne opleve hyggelige italienske byer, venter der jer masser af oplevelser Bibiones bagland.       

Glæd jer til at smage den Italienske gastronomi

Hvad enten I vil spise ude og smage autentiske italienske retter på én de mange forskellige familievenlige restauranter og cafeer i Bibione eller hellere vil tilberede jeres egne favorit-retter i egen lejlighed, så er der rig mulighed for dette På Torre Del Sole. Der findes både små og større velassorterede supermarkeder, hvor I kan finde alt fra lokale råvarer til kendte dagligvarer, som I kan tilberede og nyde sammen med familien på jeres egen balkon.