Kan vi hjælpe?
7010 4343
Ferielejligheder på halvøen Cavallino tæt på stranden og Adriaterhavskysten
På det lille hyggelige feriested Villaggio Lido på halvøen Cavalliono bor I, i enkelt men praktisk indrettede ferieboliger omkring et skønt swimmingpool-område omgivet af palmer, som indbyder til badning og afslapning for store og små.
Generelt
Sprog
Engelsk, Italiensk
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
Sprog
Engelsk, Italiensk

Læs mere om Villaggio Lido

Velkommen til Villaggio Lido

Villaggio Lido er det oplagte feriested, hvis I ønsker at være tæt på både by og strand ved Adriaterhavskysten. Omkranset af en lille grøn have med palmer, ligger de enkelt men praktisk indrettede ferieboliger, som alle består af en kombineret stue- og spisestue, balkon eller terrasse samt køkkenniche med bl.a. kogeplader og køle-fryseskab.

Skønt poolområde for store og små

Når I bor på Villaggio Lido, kan hele familien boltre sig i den skønne swimmingpool, hvor også de mindste kan bade i børnbassinet. Hvis i blot ønsker at slappe af, kan I også læne jer tilbage og nyde ferielivet fra den dejlige solterrasse på Villaggio Lido, hvor I finder både liggestole og parasoller, som I frit kan benytte jer af.       

Oplev Adriaterhavskysten og Venedig

I kan tage på skønne oplevelser på nærområdet hvor I finder forskellige hyggelige spisesteder, indkøbs-muligheder. I kan også besøge de farverige feriebyer langs Adriaterhavskysten såsom livlige Lido di Jesolo, som byder på shopping og underholdning for store og små. I bør bestemt ikke snyde jer selv for at besøge charmerende og unikke Venedig, som I har nem adgang til med færgen fra Punta Sabbioni.