Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Bo i smukke og rolige omgivelser med en betagende udsigt over Comosøen
På Residence La Azalee er der lagt op til en afslappet ferie. Her bor I midt i det smukke landskab og med en smuk udsigt over Comosøen, som ligger blot 1 km fra ferieparken. I kan nyde en forfriskende dukkert i poolområdet, og ferieparken byder desuden på et separat spabad, hvor I kan komme helt ned i gear.
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Generelt
Sprog
Engelsk, Italiensk
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Afstand strand & type
Strand
Sand, 1 km
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
Sprog
Engelsk, Italiensk
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Afstand strand & type
Strand
Sand, 1 km

Velkommen til Residence La Azalee

Hvorfor vælge Residence La Azalee?

Der er mange gode grunde til at vælge netop Residence La Azalee som destination til jeres næste familieferie. Nyd blandt andet det skønne poolområde med solterrasse, separat spabad og smukke og rolige omgivelser, blot 1 km fra Comosøen.

Læs mere om Residence La Azalee her

Kom langt væk fra hverdagens stress og jag med en afslappet ferie under den italienske sol. Fra Residence La Azalee kan I nyde den fantastiske udsigt over Comosøen, hvor I bl.a. kan solbade, boltre jer i søens klare vand og prøve kræfter med diverse vandsportsaktiviteter.

Poolområde

Residence La Azalee byder jer velkommen til et smukt poolområde, hvor der er langt op til ren afslapning i rolige omgivelser. I kan nyde en forfriskende dukkert i poolen, som er omkranset af en dejlig solterrasse med liggestole, hvorpå I kan dase i solens varme stråler. Ferieparken har desuden et separat spabad, hvor I kan koble helt af og nyde den fantastiske udsigt over søen.

Comosøen

Ferieparken er smukt placeret med en betagende udsigt over søen, som ligger blot 1 km herfra. Ved Comosøen kan I bade i det klare vand, prøve kræfter med vandsport eller slappe af på strandens bred. Her finder I desuden hyggelige restauranter og barer, hvor I kan nyde et lækkert måltid og traditionelle italienske specialiteter.