Kan vi hjælpe?
7010 4343

De skønneste ferieparker på Elba

Smukt placeret ud for Toscanas kyst ligger en af Italiens små perler, nemlig øen Elba. Kombinationen af flot og frodig natur, krystalklart vand og skønne strande, gamle borge, kirker og små hyggelige landsbyer, gør øen til et fantastisk attraktivt rejsemål for hele familien.

De skønneste ferieparker på Elba
Smukt placeret ud for Toscanas kyst ligger en af Italiens små perler, nemlig øen Elba. Kombinationen af flot og frodig natur, krystalklart vand og skønne strande, gamle borge, kirker og små hyggelige landsbyer, gør øen til et fantastisk attraktivt rejsemål for hele familien.

Ferieparker på Elba

Læs mere om Elba...

Vi kender Elba!

Elba var oprindeligt en vulkanø og har en kystlinje på 147 kilometer af smukke hvide strande. Her er der rig mulighed for at dykke, snorkle, surfe eller sejle. Der er også masser af uberørt natur på øen, som kan udforskes til fods eller på cykel. Øen nås via en times sejltur fra fra havnebyen Piombino til hovedbyen Portoferraio.

Find og book jeres feriebolig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343 og få råd og vejledning til at finde den helt rigtige feriebolig.

Hvorfor feriebolig på Elba?

Der er mange gode grunde til at vælge Elba som jerse næste rejsemål. Vi har samlet fire af dem her.

  • Et stort udvalg af smukke strande
  • Dejligt middelhavsklima
  • Mange aktivitetsmuligheder
  • Historiske og smukke gamle fiskerbyer

Tre populære ferieparker på Elba

Residence Sant'Anna Del Volterraio

Ferieparken er smukt beliggende i frodig natur og er særdeles god til børnefamilier, såvel som dem der ønsker fred og ro. Her er skønne faciliteter som en stor swimmingpool og en god restaurant. Kun 400 meter væk ligger landsbyen Bagnia, som byder på strand og mange strandbarer og restauranter.


Residence La Chiusa Di Rio 

Ferieparken er en renoveret landejendom, som ligger smukt mellem vinmarker, frugttræer og oliventræer. Ferieparken rummer syv ferieboliger og en villa, en swimmingpool med en imponerende udsigt over bakkerne.


Residence Villa Franca 

Kun 300 meter fra stranden i Straccoligno finder du den smukke og intime feriepark Residence Villa Franca. De smukke omgivelser, gæstfriheden og de komfortabelt indrettede ferieboliger med plads til privatliv, gør denne feriepark til noget særligt.

Natur, strande og aktiviteter

Elba er en del af naturparken Tuscan Archipelago National Park, hvilket også forklarer den smukke natur. På øen findes der eksempelvis kastanjeskove, palmer, kaktusser og hele 16 forskellige slags orkideer. De mange bjerge på øen gør den oplagt til cykling eller vandring. Man kan for eksempel køre på mountainbike på Calamitabjerget eller snøre de gode vandrestøvler og bestige bjerget Capanne. På den 147 kilometer lange kyststrækning findes der ikke mindre end 50 strande samt flere skjulte strande, som kun er tilgængelige med båd. Der er altså rig mulighed for at udforske forskellige slags strande, og der er noget for enhver smag.

Er I til store strande, kan Marina di Campo anbefales. Her er der masser af liv og vandaktiviteter for hele familien. Med de mange strande og det krystalklare vand, er der rig mulighed for aktiviteter som snorkling, dykning, surfing, sejlads med mere. Det er også værd at nævne, at Elba har flere forlystelsesparker, som med garanti vil falde i god jord hos børnene. Det er også spændende at besøge nogle af de berømte laguner på Elba, som ligger gemt væk fra de mest besøgte områder. Nogle af de bedste laguner findes på øens nordlige østkyst nord for byen Rio Marina.

Elbas smukke byer

Portoferrario er øens største by og også den man ankommer til med færgen. Den historiske bydel har sin egen charme, og på havnen er der masser af liv og aktivitet. I den nye del af byen går livet sin daglige gang bland de lokale. I Portoferrario vil I finde mange gode butikker og restaruanter, såvel som den mest berømte seværdighed, Forte Stella, hvor I kan nyde en fantastisk udsigt.  


Capoliveri ligger 130 meter over havet. Byen har en interessant historie som kan opleves gennem de gamle, små hyggelige gader og torvene. Her findes mange spændende butikker, og charmerende italienske restauranter, hvor I kan nyde et godt måltid. Der findes gode strande tæt på byen, så det er oplagt at kombinere besøget i Capoliveri med en strandtur.


Porto Azzurro er en lille, men interessant by med det særlige kendetegn, at her jævnligt holdes fester. Festlighederne finder sted i byens centrum på Plaza Matteorri. Byen har desuden en lille havn og mange små butikker, barer og restauranter.

Marcianna Marina

Hvis I elsker byer med masser af liv er Marcianna Marina en god by at tage til. Byen byder på et stort udvalg af restauranter og butikker, såvel som spændende seværdigheder, såsom Saracentårnet fra 1200-tallet.