Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Hyggelig feriepark i smukke og rolige omgivelser med udsigt over Gardasøen
Agriturismo San Rocco er en skøn feriepark beliggende i bakkerne ved Gardasøen, og herfra kan I nyde den fantastiske udsigt over søen. Ferieparken byder på et skønt poolområde, hvor I kan koble helt af og nyde jeres ferie. Der er mulighed for at få morgenmad eller halvpension mod betaling.
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Generelt
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Bedst til
Babyer 0-4 år gamle
Terræn
Kuperet
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Bedst til
Babyer 0-4 år gamle
Terræn
Kuperet

Velkommen til Agriturismo San Rocco

Alt om Agriturismo San Rocco

Kom langt væk fra hverdagens stress og jag på en solrig ferie i smukke omgivelser. Ferieparken lægger op til ren afslapning og hyggelige stunder med hele familien.
Find og book ferielejligheden, der passer til netop jeres ønsker, online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343, der sidder klar til at hjælpe
jer.

Poolområde og strand

Fra midt april til september kan I nyde godt af ferieparkens skønne poolområde, hvor der er lagt op til ren afslapning i solens varme stråler. Swimmingpoolen er 200 kvm stor og
er omkranset af en dejlig solterrasse og oliventræer. På solterrassen står liggestole, solsenge og parasoller til rådighed, hvorpå I kan dase dagen lang. Blot 2 km fra ferieparken finder I en dejlig strand ved Gardasøens bred,
og her kan I nyde en forfriskende dukkert i søens klare og kølige vand.

Spise- og indkøbsmuligheder

Agriturismo San Rocco byder på en dejlig restaurant, hvor I kan nyde en traditionel, italiensk middag. Her serveres lækre retter til enhver smag, og der er noget for selv de kræsne. Hvis I foretrækker at lave mad selv, kan I handle friske råvarer og dagligvarer af høj kvalitet, på markedet.

Agriturismo

"Agriturismo" er et nyere begreb, der dækker over overnatning på steder, hvor der produceres fødevarer. Agriturismo San Rocco er styret og holdt med kærlighed af familien Manestrini, og her kan I besøge deres gård, hvor der produceres vin og olivenolie. På stedet finder I en lille oliefabrik, som producerer en jomfruolivenolie med beskyttet oprindelsesbetegnelse. Her er det både muligt at købe deres egen produktion, deltage i oliesmagning og få en rundvisning med indblik i fremstilling af olivenolie.

I nærheden af ferieparken

Ferieparken er beliggende ca. 1 km fra Soiano del Lago, som er en lille, hyggelig by, og hvis I ønsker et større udvalg af butikker og spisesteder, kan I besøge Moniga, som er beliggende ca. 3 km fra ferieparken. Blot 200 meter fra Agriturismo San Rocco finder I en lille bager og en købmand, så I kan nyde morgenen med friskbagt brød.

Udflugtsmuligheder

Blot 25 km fra Agriturismo San Rocco ligger Gardaland, som er en skøn forlystelsespark for hele familien. Her vil I uden tvivl få en sjov dag. I kan desuden tage på heldagstur til Venedig, hvor I kan slentre ned ad de snevre gader, sejle en tur i gondol eller suge den unikke kultur til jer. Det tager ca. 1,5 time at komme dertil.

Hvorfor vælge Agriturismo San Rocco?

Der er mange gode grunde til at vælge Agriturismo San Rocco som destination til jeres næste ferie. Dansk Bilferie har samlet nogle af dem her: Skønt poolområde, smukke og rolige omgivelser, betagende udsigt over Gardasøen samt hyggelig restaurant og bar.