Kan vi hjælpe?
7010 4343
Bo i lækre familievenlige ferieboliger i rolige omgivelser tæt på Gardasøen
Tag hele familien med til Italien og bo i lækre autentiske og charmerende ferielejligheder med kun 1,5 km til Gardasøen. Feriestedet Corte Paradiso er bygget op omkring et autentisk landhus, som byder på ro og afslapning for hele familien. I haven kan I boltre jer i den skønne swimmingpool med tilhørende solterrasse, hvor I kan slappe af og nyde ferielivet.
Generelt
Sprog
Tysk, Italiensk, Engelsk
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
Sprog
Tysk, Italiensk, Engelsk

Læs mere om Residence Corte Paradiso

Velkommen til Corte Paradiso

På Corte Paradiso kan I være sikre på at få en skøn og mindeværdig ferie. På feriestedet finder I et skønt swimmingpool-område, hvor I kan boltre jer eller blot slappe af og nyde ferielivet på de lækre solstole. De velindrettede og charmerende ferielejligheder af varierende størrelse, indeholder alle en kombineret opholds- og spisestue, køkkenniche samt badeværelse og udvalgte lejligheder har også en møbleret terrasse.   

Italiensk charme og rolige omgivelser

Feriestedet Corte Paradiso er det perfekte udgangspunkt, for at opleve autentisk og charmerende italiensk feriestemning i rolige omgivelser. Både store og små kan boltre sig i den skønne swimmingpool som ligger i den dejlige og fredfyldte have, eller blot slappe af i de komfortable solsenge, som I finder i det omkringliggende swimmingpool-område. Fra Corte Paradiso´s centralt placerede gårdsplads finder I receptionen og en hyggelig bar, hvor I kan nyde en kølig forfriskning.  

Aktiviteter for store og små

Corte Paradiso er den perfekte base, hvis I ønsker at få en underholdende og aktiv ferie til lands eller til vands. I kan tage ud at sejle og og dyrke forskellige typer vandsportaktiviteter eller I kan tage på cykel- eller gåture langs Italiens største sø, Gardasøen. Og ønsker I at give børnene en ekstra sjov og mindeværdig ferieoplevelse, kan I tage til den nærliggende forlystelsespark Gardaland, som byder på timevis af underholdning.           

Oplevelser ved og omkring Gardasøen

Når I bor på Corte Paradiso, har I kun kort afstand til den sydlige del Gardasøen og et væld af muligheder som området byder på. I finder bl.a. den hyggelige fiskerby Peschiera del Garda, hvor I kan tage på shopping, gå på restaurant eller slappe af på en af de mange terrasser. I området omkring Gardasøen kan I også gå på opdagelse i det naturskønne landskab og opleve autentiske middelalderbyer, hyggelige vingårde. Hvis I gerne vil besøge smukke og populære italienske byer, kan I tage på udflugt til Verona og Venedig.