Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Grill tilladt
Kul
Fantastisk feriepark med skønt poolområde og direkte adgang til strand
Village du Parc er en oplagt destination for enhver vandhund. Ferieparken byder nemlig både på et skønt poolområde med børnepool og vandrutsjebaner, og en fantastisk beliggenhed direkte til en smuk strand ved Gardasøens bred. Kombiner en afslappet familieferie med sjove aktiviteter såsom volleyball, badminton og bordtennis, mens de yngste kan more sig i børneklubben.
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Grill tilladt
Kul
Pool
Solterrasse eller grønt område
Græs, Sten
Andre faciliteter
Hæveautomat
Tæt på
Generelt
Bedst til
Børn 5-11 år gamle, Teenagers + 12 år, Babyer 0-4 år gamle
Grill tilladt
Kul
Terræn
Kuperet, Flat
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Afstand strand & type
Strand
Småsten
Information
Faciliteter på feriestedet
Pool
Solterrasse eller grønt område
Græs, Sten
Andre faciliteter
Hæveautomat
Tæt på
Generelt
Bedst til
Børn 5-11 år gamle, Teenagers + 12 år, Babyer 0-4 år gamle
Grill tilladt
Kul
Terræn
Kuperet, Flat
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Afstand strand & type
Strand
Småsten

Velkommen til Feriepark du Parc

Alt om Village du Parc

Tag med hele familien på en solrig ferie langt væk fra den travle hverdag til Village du Parc, der sikrer jer en sjov og afslappet familieferie. De smukke omgivelser, den gode beliggenhed og de sjove aktiviteter er med til at danne rammen om en dejilg ferie, som I sent vil glemme.
Find og book jeres feriebolig online eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343 for tips og vejledning.

Enhver vandhunds paradis

Feriepark du Parc byder på et skønt poolområde, hvor der er lagt op til både afslapning og sjov med vandpjaskeri. De mindste vandhunde kan boltre sig i børnepoolen og suse ned ad de snoede vandrutsjebaner, mens der er plads til at koble helt af på en liggestol i solens varme stråler. Den store swimmingpool indbyder til en forfriskende dukket, og her kan I deltage i vandgymnastik. Poolområdet er desuden omkranset af en dejlig solterrasse.

Dejlig strand ved Gardasøens bred

Ferieparken er beliggende med direkte adgang til en skøn strand, som er delvist en sand- og småstensstrand ved Gardasøens bred, og her kan I solbade og nyde en kølig svømmetur. Gardasøens strande er helt ideelle til familien med børn, da der ikke er så dybt og her findes ingen understrømme, idet det er en sø. Vandet kommer fra bjergene, hvilket gør, at vandet er en smule køligere end ved havet, og dette er et hit på de meget varme sommerdage.

Sportsaktiviteter til alle aldre

Village du Parc giver jer mulighede for at kombinere en afslappet familieferie med sjove, sportslige aktiviteter, som både små og store kan deltage i. I kan f.eks. spille bordtennis, volleyball og badminton, få ro i sindet på en løbetur eller få pulsen op i fitnesscentret. På stranden har I mulighed for at prøve kræfter med vandsport, og I kan bl.a. nyde en tur på vandet i vandcykler, som kan lejes ved stranden.

Restaurant

Når den lille sult melder sig i løbet af dagen, kan I nyde snacks og lette retter fra ferieparkens snackbar. I finder desuden et pizzeria og en hyggelig restaurant, hvor I kan vælge mellem lækre retter til enhver smag. I kan f.eks. smage på en traditionel italiensk pizza, og hvis I foretrækker at spise hjemme i jeres bungalow, tilbydes der take-away service.

Ferieparkens omgivelser

Når I bor i Village du Parc, bor I blot en kort gåtur fra den hyggelige og historiske by, Lazise. Her finder I skønne restauranter og smalle gader med et rigt udvalg af butikker. I kan desuden tage på heldagstur til fantastiske Venedig. Det tager ca. 1,5 time at køre dertil, og her venter jer en masse kulturoplevelser, som hele familien vil finde spændende. I kan bl.a. sejle en tur i gondol eller slentre ned ad de snævre og hyggelige gader.

God underholdning for hele familien

På Village du Parc vil I aldrig komme til at kede jer. Ferieparken byder på børneklubber for børn på 0-4 år, 5-12 år og børn over 12 år. Her organiseres diverse lege og aktiviteter, og børnene vil uden tvivl få en masse nye, gode venner. I løbet af dagen og aftenen arrangeres der underholdning, som hele familien kan more sig med.

Udflugtsmuligheder

På en familieferie ved Gardasøen er en udflugt til Gardaland en oplagt mulighed. Den sjove forlystelsespark ligger blot 6 km fra ferieparken, og vil uden tvivl være et kæmpe hit hos børn i alle aldre. Gardaland er Italiens største forlystelsespark og byder bl.a. på flotte temaer, hårrejsende forlystelser, god underholdning og sjove liveshows.

Hvorfor vælge Feriepark du Parc?

Village du Parc er en skøn feriepark med sjove aktiviteter og gode faciliteter, og der er mange grunde til at vælge netop den som destinationsmål. Dansk Bilferie har samlet nogle af grundene her: Fantastisk poolområde med vandrutsjebaner, beliggende med direkte adgang til smuk strand og god underholdning for både små og store.