Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
En luksuriøs feriepark med plads til afslapning
Il Gabbiano byder dig velkommen i en smuk og rolig feriepark. Her kan du nyde solen, poolen og roen kun 1.5 km fra den sprudlende og livlige Gardasø, hvor du til gengæld kan opleve skønne restauranter og masser af liv. Il Gabbiano er en feriepark af særlig høj kvalitet, med masser af komfort og en gæstfri atmosfære. Besøg de velindrettede ferieboliger i Il Gabbiano og få en ferie for livet.
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Generelt
Sprog
Italiensk, Engelsk, Tysk, Hollandsk
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
Sprog
Italiensk, Engelsk, Tysk, Hollandsk
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet

Velkommen til Il Gabbiano

Hvorfor feriebolig i Il Gabbiano?

Il Gabbiano er en smuk og fredelig feriepark tæt ved den populære Gardasø, så der er flere gode grunde til at gøre netop denne feriepark til din næste rejsedestination.

  • Flere forskellige pools
  • Kun 1.5 km fra Gardasøen
  • Hyggelig og rolig atmosfære

Læs mere om Il Gabbiano her

Il Gabbiano er en feriepark som skaber en fredelig atmosfære for dig og din families ferie ved Gardasøen. Parken har store grønne områder, en dejlig restaurant og flere forskellige skønne swimmingpools til fri afbenyttelse. Ferieboligerne er indrettet i en hyggelig og hjemlig stil, så du kan slappe af og føle dig godt tilpas.
Book din feriebolig i Il Gabbioano her på siden, eller få hjælp og vejledning fra en af vores dygtige ferierådgivere på 7010 4343.

Pools

Il Gabbiano har hele to skønne udendørs swimmingpools. Den ene ligger i grønne omgivelser omgivet af liggestole og parasoller. Her finder du også en seperat børnepool med vandrutsjebane. Dette er det perfekte sted at nyde en afslappende dag. Her kan du nyde solen i liggestolene og blive nedkølet i poolen, mens børnene plasker lige ved siden af. Ved den anden pool finder du ligeledes liggestole og parasoller. Denne er beliggende tæt ved restauranten, og du er derfor tæt på lækre forfriskninger når du hygger dig en dag ved poolen. Hele dette område har også wifi.

Restaurant

Locanda 4 Stagioni
Il Gabbiano har egen restaurant på stedet, Locanda 4 Stagioni. Her kan du opleve et bredt udvalg af lækre italienske retter lavet af gode råvarer. Hver uge arrangeres der italienske aftener med en stor buffet hvor du kan smage udsøgte lokale delikatesser. Der spilles italiensk musik, for at skabe den helt rigtige stemning og en hyggelig atmosfære.

Underholdning

Il Gabbianos internationale personale er altid klar med underholdning til dine børn. Der arrangeres sjove lege og aktiviter for dine børn, hvor de også møder ferieparkens maskot Spotty. Il Gabbiano har også gode sportsmuligheder hvor du kan slå konkurrencelysten løs, tag fx en kamp på tennisbanen, volleyballbanen eller ved bordtennisbordet.