Kan vi hjælpe?
7010 4343
Grill tilladt
Fælles grillplads
Familievenlige ferieboliger i naturskønne omgivelser nær Gardasøen
Feriestedet Residence Il Ruscello ligger i hyggelige og naturskønne omgivelser blot 3 km fra Gardasøen. I bor i hyggelige og komfortable ferielejligheder og kan boltre jer i den skønne swimmingpool med tilhørende børnebassin og boblebad samt slappe af på den dejlige solterrasse med liggestole og parasoller. Gardasøen byder på fantastiske muligheder for badning og aktiviteter til lands og til vands.
Grill tilladt
Fælles grillplads
Generelt
Grill tilladt
Fælles grillplads
Sprog
Engelsk, Italiensk, Fransk, Tysk
Information
Faciliteter på feriestedet
Vigtig
Generelt
Grill tilladt
Fælles grillplads
Sprog
Engelsk, Italiensk, Fransk, Tysk
Nogle faciliteter kan være mod betaling

Læs mere om Residence Il Ruscello

Velkommen til Residence Il Ruscello

Feriestedet Residence Il Ruscello byder på de perfekte rammer til en afslappende og oplevelsesrig ferie for hele familien i Italien. I bor i hyggelige og rummelige lejligheder med terrasse eller balkon, kombineret stue- og spisestue, veludstyret køkkenniche med bl.a. kogeplader, køleskab, mikroovn og opvaskemaskine samt badeværelse.

Swimmingpools for store og små

På Residence Il Ruscello kan I bolte jer i det skønne swimmingpool område, hvor der er flere muligheder for at både store og små kan bade, svømme eller blot slappe af i de naturskønne omgivelser. Der findes både en stor swimmingpool samt en mindre pool med tilhørende børnebassin. Derudover kan I også slappe af i jacuzzi´en eller nyde solen på den skønne solterrasse med både liggestole og parasoller.   

Hyggelig legeplads til de mindste

På feriestedet finder I også en hyggelig lille park, hvor der ligger en legeplads for de mindste. Hvis I ønsker endnu flere sjove legeaktiviteter for børn og unge, kan I også tage på udflugt til den store forlystelsespark Gardaland, hvor I finder timevis af sjov og underholdning for hele familien.

Skønne ferieoplevelser ved Gardasøen

Med base på Residence Il Ruscello har I det perfekte udgangspunkt for en mindeværdig ferie ved Gardasøen. Blot få km. fra feriestedet ligger Italiens største sø; Gardasøen. Her finder I utallige aktiviteter til lands og til vands for både store og små. Gardasøen og det omkringliggende område byder på aktiviteter for alle som f.eks. mountainbike, golf og vandsport samt ikke mindst smukke strande, gastronomi og shopping.