Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Charmerende ferieboliger i naturskønne og rolige omgivelser nær Gardasøen
La Corte er et hyggeligt mindre feriested med charmerende familievenlige boliger ved Manerba del Garda på den sydvestlige bred af Gardasøen. Dette feriested er den oplagte destination til familien der elsker ro, hygge og samvær, men samtidig vil have mulighed for at tage på spændende udflugter i det naturskønne område ved og omkring Gardasøen.
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Andre faciliteter
Vaskemaskine
Mod betaling
Generelt
Sprog
Tysk, Engelsk, Italiensk, Fransk
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Information
Faciliteter på feriestedet
Vigtig
Andre faciliteter
Vaskemaskine
Mod betaling
Generelt
Sprog
Tysk, Engelsk, Italiensk, Fransk
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Poolen holder lukket i lavsæsonen
Bemærk: Nogle faciliteter kan være mod betaling.

Læs mere om La Corte

Velkommen til La Corte

Når I bor på La Corte, kan I glæde jer til et ophold på et skønt feriested i rolige og naturskønne omgivelser i kort afstand til Gardasøen i Italien. De rummelige ferieboliger indeholder alle en kombineret opholdsstue- og spisestue, badeværelse samt køkkenniche med bl.a. kogeplader, køleskab, mikroovn samt kaffemaskine. Endeligt har I en møbleret terrasse eller balkon, hvor I kan slappe af og nyde ferien.

Tag en forfriskende dukkert og slap af ved poolen

På La Corte finder I et dejligt poolområde med en udendørs pool på 7x13 meter. Her kan I tage en dukkert i det kølende vand efter en dag fyldt med oplevelser. Hvis I bare trænger til at slappe af, kan I også benytte jer af solterrassen, som omkranser poolen. På solterrassen er der rig mulighed for at dase og nyde solens varme stråler i løbet af ferien på La Corte.

Familievenlige aktiviteter og oplevelser ved Gardasøen

I området omkring La Corte, er der masser af muligheder for sjove oplevelser for både store og små. En udflugt til Gardasøens mange aktiviteter er selvfølgelig på to-do listen. Rundt om søen finder I mange hyggelige og stemningsfulde byer som f.eks. Lazise og Bardolino. Hvis I er mere til adrenalinsus, finder I også flere forskellige sjove vandsportsaktiviteter ved Gardasøen. Endeligt kan I også besøge Gardaland, der er en forlystelsespark, som vil være et sikkert hit for både store og små familiemedlemmer.

Oplev smukke Venedig og andre charmerende storbyer

I kan også samle familien og tage på lidt længere dagsudflugter med bilen. Smukke Venedig ligger nemlig kun omkring en times kørsel fra La Corte. Det er også oplagt at tage på udflugt til den romantiske by Verona, hvor Romeo og Julie har deres oprindelse. Endeligt kan I begive jer ud i Dolomitterne hvor I kan opleve storslået og bjergrig natur - en bjergkæde, som byder på fantastiske oplevelser og utallige muligheder for vandre- eller cykelture i det smukke landskab.