Kan vi hjælpe?
7010 4343
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Legeplads
Restaurant
Animation
Supermarked
Hyggelige ferielejligheder ved Gardasøen
Feriestedet Primera ligger På vestsiden af Gardasøen på en 20.000 m2 stor grund kun 900 meter fra byen Moniga. Primera byder på et dejligt poolområde hvor I kan boltre jer samt børnepool til familiens mindste. Derudover finder I også restaurant, bar og minimarked samt legeplads og mulighed for at prøve kræfter med forskellige sportsaktiviteter på feriestedet.
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Legeplads
Restaurant
Animation
Supermarked
Pool
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Solterrasse eller grønt område
Sport
Bordtennis
For børn
Legeplads
Andre faciliteter
Leje af værdiboks
Underholdning
Animation
Butikker
Supermarked
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Afstand strand & type
0,5-1 km til strand
Information
Faciliteter på feriestedet
Pool
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Solterrasse eller grønt område
Sport
Bordtennis
For børn
Legeplads
Andre faciliteter
Leje af værdiboks
Underholdning
Animation
Butikker
Supermarked
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Afstand strand & type
0,5-1 km til strand

Velkommen til Primera

Læs mere om Primera

Kun 900 meter fra Moniga ved Gardasøen finder I feriestedet Primera. Feriestedet er beliggende i et 20.000 m2 stort område med træer, buske og blomster. Lejlighederne er fordelt på kælderniveau, stueniveau og 1.sal i mange små bebyggelser. Stue- og kælderlejligheder er udstyret med terrasse, mens lejlighederne på 1. sal har en overdækket balkon. Ferielejlighederne er komfortable og indrettet med udstyret tekøkken, opholdsområde med tv og eget badeværelse. Primera er perfekt for jer som søger et roligt feriested med gode faciliteter. 

Bademuligheder & aktiviteter

Bademuligheder:

På Primera er der et dejligt poolområde omringet af en græsplæne. Der er desuden børnepool, hvor de mindste trygt kan pjaske rundt. På græsplænen kan I slappe af fra hverdagens stress og jag, mens I nyder solens stråler. I bor desuden blot ca. 1000 meter fra Gardasøen, som også byder endnu flere skønne på bademuligheder. 

Aktiviteter:

Primeras personale arrangerer i sommerperioden forskellige aktiviteter for de små i familien såsom tegne/male aktiviteter, børne-disco samt dekoration af t-shirts. For de sportsinteresserede er der forskellige sports-turneringer med bl.a. dart og bordtennis. Den ugentlige aftenunderholdningen står bl.a. på livemusik og trylleshow. I finder derfor masser af sjov og underholding på Primera. 


Restauranter, bar og indkøb

Primera har sin egen restaurant, hvor I kan blive forkælet med italienske kød- og fiskespecialiteter, samt pizza med forskellig fyld tilberedt i stenovn. Der serveres også forskellige internationale retter og lækre italienske appetizers, så der er noget for alles smag. I er selvfølgelig også velkommen til selv at kokkere i lejlighedens køkken, hvor I har mulighed for at nyde måltiderne udendørs. På Primera finder i et lille minimarked med forskellige fornødenheder, såsom aviser, forskellige internationale produkter og badeartikler. Ca. 2 km fra feriestedet ligger et større supermarked. Søger I et større udvalg af spisesteder, så kan I besøge en af Monigas restauranter og barer. Byen byder også på forskellige hyggelige butikker og et ugentligt marked. 

Oplev området omkring Primera

Kun ca. 900 meter fra Primera ligger den hyggelige by, Moniga. Byen har små stræder med restauranter og barer. Byen ligger blandt vin- og olivenmarker, som I kan udforske. Primera ligger på den vestlige side af søen, som er kendt for flot natur. I kan leje cykler eller vandre rundt i området eller køre en tur langs søen og besøge nogle af Gardasøens hyggelige byer. 

Gardaland vil klart være et hit i familien med sine sjove forlystelser, underholdning og shows. I kan også tage på en dagsudflugt til den romantiske by Verona, der byder på flotte seværdigheder og hyggelige stræder. Storbyen Milano er også et besøg værd. I kan shoppe i timevis med Milanos store udvalg af butikker eller se byens mest kendte varetegn, domkirken Duomo di Milano.