Kan vi hjælpe?
7010 4343
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Legeplads
Restaurant
Simple ferielejligheder ved Gardasøen
På vestsiden af Gardasøen, på en 20.000 m2 stor grund kun 900 meter fra byen Moniga, ligger feriestedet Primera. Stedet byder på et dejligt poolområde med børnepool til familiens mindste. Derudover finder I også restaurant, minimarked, bar, legeplads og forskellige sportsaktiviteter. Lejlighederne er simple og er fordelt på kælderniveau og stueniveau med terrasser eller på 1. sal med en overdækket balkon.
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Legeplads
Restaurant
Pool
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Solterrasse eller grønt område
Sport
Bordtennis
For børn
Legeplads
Andre faciliteter
Leje af værdiboks
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Afstand strand & type
0,5-1 km til strand
Information
Faciliteter på feriestedet
Pool
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Solterrasse eller grønt område
Sport
Bordtennis
For børn
Legeplads
Andre faciliteter
Leje af værdiboks
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Afstand strand & type
0,5-1 km til strand

Velkommen til Primera

Mere om Primera

Kun 900 meter fra Moniga ved Gardasøen finder I feriestedet Primera. Feriestedet er beliggende i et 20.000 m2 stort område med træer, buske og blomster. Lejlighederne er fordelt på kælderniveau, stueniveau og 1.sal i mange små bebyggelser. Stue- og kælderlejligheder er udstyret med terrasse, mens lejlighederne på 1. sal har en overdækket balkon. Ferielejlighederne er komfortable og indrettet med udstyret tekøkken, opholdsområde med tv og eget badeværelse. Primera er perfekt for jer som søger et roligt feriested med gode faciliteter. 

Book jeres bolig her på hjemmesiden eller kontakt Dansk Bilferies dygtige rejserådgivere på tlf. 70104343. 

Bademuligheder og aktiviteter

Bademuligheder:

På Primera er der et dejligt poolområde omringet af en græsplæne. Der er desuden børnepool, hvor de mindste trygt kan pjaske rundt. På græsplænen kan I lægge jer og koble af fra hverdagens stress og jag, mens I nyder solens stråler. I bor desuden ca. 1000 meter fra Gardasøen, som også byder på bademuligheder. 

Aktiviteter:

Primeras personale arrangerer i sommerperioden forskellige aktiviteter for de små i familien, såsom malersessioner, børnedisko og dekoration af t-shirts. For de sportsinteresseret er der forskellige turneringer med dart og bordtennis. Aftenunderholdningen en gang om ugen står på livemusik og trylleshow. Der er gode muligheder for sjove timer på Primera. 


Restauranter og barer

Primera har sin egen restaurant, hvor I kan blive forkælet med italienske kød- og fiskespecialiteter, samt pizza med forskellig fyld tilberedt i stenovn. Der serveres også forskellige internationale retter og lækre italienske appetizers, så der er noget for alles smag. I er selvfølgelig også velkommen til selv at kokkere i lejlighedens køkken, hvor I har mulighed for at nyde måltiderne udendørs. På Primera finder i et lille minimarked med forskellige fornødenheder, såsom aviser, forskellige internationale produkter og badeartikler. Ca. 2 km fra feriestedet ligger et større supermarked. 

Vil I have et større udvalg, så kan I besøge en af Monigas restauranter og barer. Byen byder også på forskellige hyggelige butikker og et ugentlig marked. 

Området omkring Primera

Kun ca. 900 meter fra Primera ligger den hyggelige by, Moniga. Byen har små stræder med restauranter og barer. Byen ligger blandt vin- og olivenmarker, som I kan udforske. Primera ligger på den vestlige side af søen, som er kendt for flot natur. I kan leje cykler eller vandre rundt i området eller køre en tur langs søen og besøge nogle af Gardasøens hyggelige byer. 

Gardaland vil klart være et hit i familien med sine sjove forlystelser, underholdning og shows. I kan også tage på en dagsudflugt til den romantiske by Verona, der byder på flotte seværdigheder og hyggelige stræder. Storbyen Milano er også et besøg værd. I kan shoppe i timevis med Milanos store udvalg af butikker eller se byens mest kendte varetegn, domkirken Duomo di Milano.