Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Skønne ferielejligheder med fantastisk udsigt til Gardasøen
Residence Calap giver jer mulighed for at slappe af og nyde ferien med en fantastisk udsigt til Gardasøen i Italien. Feriestedet ligger i rolige og naturskønne omgivelser, og danner de perfekte rammer for en mindeværdig ferie for hele familien. De komfortable og moderne ferielejligheder er alle rummelige, med plads til både større og mindre familier.
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Generelt
Sprog
Engelsk, Italiensk, Tysk
Antal lejligheder
Antal: 10
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
Sprog
Engelsk, Italiensk, Tysk
Antal lejligheder
Antal: 10
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
WIFI
Inkl. på hele feriestedet

Velkommen til Residence Calap

Mere om Residence Calap

Det mindre feriested Residence Calap, er det perfekte valg for jer, der ønsker at bo i rolige og naturskønne omgivelser tæt ved Gardasøen. Alle ferielejligheder har en enestående udsigt over Gardasøen fra enten have eller balkon. Og I kan virkelig føle jer hjemme I de rummelige ferieboliger, som alle er udstyret med køkkenniche inkl. bl.a. køleskab, kogeplader, mikroovn og kaffemaskine samt badeværelse med bruser. Og hvis I hellere vil spise ude, finder I et fint udvalg af restauranter og pizzariaer i nærområdet, hvor I kan smage lækre italienske retter og lokale specialiteter.

Afslapning og aktiviteter til lands og til vands

Hvad enten I vil opleve Gardasøen for at svømme, bade eller slappe af, har I masser af muligheder for dette. Og trænger I til afveksling på ferien eller I hellere vil prøve kræfter med forskellige slags vandsportsaktiviteter under jeres ophold på Residence Calap, finder I også en lang række muligheder for f.eks. sejlads med kano eller båd, surfing- og kite-surfing samt dykning.  

Naturoplevelser omkring Residence Calap

Feriestedet Residence Calap er et rigtig godt valg for jer, der gerne vil opleve den skønne natur omkring Tignale. I området findes der nemlig gode muligheder for at snøre skoene eller vandrestøvlerne og tage på opdagelse i de omkringliggende bjergene. Og vil I hellere udforske området på 2 hjul kan I også tage på spændende cykel- og mountainbike-ture i det naturskønne område omkring feriestedet Residence Calap. 

Udforsk Gardasøens charmerende byer

Blot få kilometer fra ferielejlighederne Residence Calap, kan I udforske charmerende landsbyer og bjergbyer med ægte italiensk charme. Her finder I alt fra lækre spisesteder, pizzariaer samt lokale seværdigheder, som giver jer en mindeværdig ferie ved Italiens største sø. Og hvis I vil på lidt længere udflugter, er det anbefalelsesværdigt at opleve "citronernes by", Limone sul Garda på den nordlige vestbred eller middelalder-halvøen, Sirmione i den sydlige ende af Gardasøen, hvor der venter jer en autentisk Italiensk oplevelse for både store og små.