Kan vi hjælpe?
7010 4343
Tag hele familien med til Residence La Piccola Valle
I et smukt, roligt og naturskønt område, finder I de charmerende nyere ferieboliger Residence La Piccola Valle. Feriestedet byder på masser af muligheder for afslapning grønne og bjergrige rammer, samtidigt med at i er tæt på de mange aktiviteter, restauranter og shopping ved Gardasøen og kulturoplevelser i Verona. De veludstyrede og rummelige feriehuse, byder på de perfekte rammer for en mindeværdig ferie.
Information

Læs mere om Residence La Piccola Valle

Velkommen til Residence La Piccola Valle

Det lille feriested Residence La Piccola Valle er det perfekte udgangspunkt for afslappende ferie for hele familien. I bor i nyere og rummelige ferieboliger med plads til både store og små. Ferieboligerne er alle praktisk indrettet med en stue- og spisestue, overdækket møbleret terrasse, badeværelse med bruseniche samt veludstyret køkken med bl.a. kogeplader, køle- og frysskab, opvaskemaskine, el-kedel, brødrister og kaffemaskine. 

 

Glæd jer til afslapning og ro for hele familien

Når i trænger til en forfriskende dukkert, kan I hoppe i den lækre swimmingpool med dejlig udsigt til de grønne og naturskønne omgivelser. Og når i blot vil slappe af, finder i rig mulighed for dette ved den tilknyttede solterrasse, hvor I også finder liggestole og parasoller. På Residence La Piccola Valle finder I desuden et lille område med udendørs lege- og trænings-faciliteter for store og små.

Spis godt - både ude eller hjemme

Hvad enten I vil spise ude eller hjemme, så er der masser af muligheder for enhver smag, når I bor på Residence La Piccola Valle. I kan købe dagligvarer i lokalområdet i Collio di Vobarno, hvor I finder friske råvarer fra lokale gårde og markeder samt et lokalt supermarked.

Oplev Gardasøen, landsbyerne og Verona

Hvad enten I vil udforske Gardasøen og dens omgivelser, opleve idylliske landsbyer eller besøge skønne Verona, er der muligheder for dette fra Residence La Piccola Valle. I lokalområdet kan besøge autentiske seværdigheder såsom karakteristiske rustikke kirker og slotte. Gardasøen og havnen i Salò, byder på hyggelige restauranter og en formidabel udsigt. Og i forlystelsesparken Gardaland, som ligger 1 times kørsel fra feriestedet, finder i underholdning for store og små. I kan finde store kulturoplevelser for enhver smag i den typiske italienske storby Verona, som er en oplagt mulighed for en dags-udflugt for hele familien.