Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Besøg Feriepark Sanghen lige ved Gardasøen
Feriepark Sanghen er en skøn feriepark lige ved den populære Gardasø i Italien. Ferieparken byder både på bungalower og ferielejligheder, hele tre swimmingpools og mange andre skønne faciliteter, så her er der rig mulighed for at skabe en skøn og uforglemmelig ferie for hele familien.
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Generelt
Sprog
Tysk, Italiensk, Engelsk
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
Sprog
Tysk, Italiensk, Engelsk
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet

Velkommen til Feriepark Sanghen

Hvorfor feriebolig i Feriepark Sanghen?

Der er flere grunde til at vælge netop feriepark Sanghen til din næste ferie ved Gardasøen i Italien.

  • Hele 3 forskellige pools
  • En dejlig restaurant
  • Ferieparken ligger lige ned til Gardasøen
  • Dejlige ferieboliger

Læs mere om Feriepark Sanghen her

Feriepark Sanghen er en dejlig feriepark for hele familien. Hvad enten du er til spændende udflugter til Gardasøen eller de omkringliggende byer, eller bare vil hygge ved poolen og spise i parkens restaurant, så er Feriepark Sanghen et godt valg til din næste ferie.
Book en feriebolig i Feriepark Sanghen her på siden, eller ring til en af vores dygtige ferierådgivere på 7010 4343, og få råd og vejledning.

Pools

Feriepark Sanghen har hele tre dejlige pools i forskellige størrelser og former. Der er en børnevenlig pool hvor vanddybden går fra 0,4 meter til 1,1 meter og en pool mere beregnet til de voksne, hvor vanddybden er 0,6 - 1,35 meter. Disse to pools har åbent hele sæsonen. I den tredje pool er vanddybden konstant 1,35 meter, denne har åbent i juli og august.

Gardasøen

Feriepark Sanghens grund når direkte ned til Gardasøens bred. Her kan du frit besøge den populære søstrand og udnytte Gardasøens mange spændende muligheder og tilbud. Denne strand ligger i et mere fredeligt område af Gardasøen, hvilket giver dig og din familige mulighed for at nyde solen og vandet i rolige omgivelser. 

Restaurant og bar

I Feriepark Sanghen finder du også en dejlig restaurant hvor du kan få lækre italienske specialiteter og andre dejlige retter. I ferieparkens bar kan du købe frisk brød, snacks, drinks og kaffe gennem hele dagen. I højsæsonen kan du nyde mad og drikke på en dejlig udendørs terrasse. Alt sammen ligger centralt i parken.  

Minimarked

Feriepark Sanghen har et velasorteret minimarked hvor du kan finde de vigtigste nødvendigheder til at skabe en dejlig middag i din egen feriebolig eller lave en madpakke du kan tage med på tur. Minimarkedet har også rengøringsprodukter, hygiejneprodukter og flere forskellige ting som kan hjælpe til at gøre dit ophold endnu mere behageligt.