Kan vi hjælpe?
7010 4343
Kun 2 minutter fra Lago Maggiore
Fine ferielejligheder opført i ægte italiensk stil ligger placeret i området ved Cannobio som er tæt på grænsen til Schweiz. Blot 2 minutter fra ferieparken ligger Maggioresøen, som er en af Norditaliens største søer - derfor også et besøg værd.
Generelt
Sprog
Fransk, Italiensk, Engelsk, Tysk
Afstand strand & type
Strand
Sand, 700 m
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
Sprog
Fransk, Italiensk, Engelsk, Tysk
Afstand strand & type
Strand
Sand, 700 m

Velkommen til Lejlighed Ferrari

Hvorfor vælge Lejlighed Ferrari?

Nedenfor kan du se grundene til hvorfor denne feriepark bør være med i overvejelserne.

  • Beliggende i smukt bjergområde 
  • Hyggeligt poolområde
  • Rummelige og komfortable ferielejligheder
  • Kun 2 minutter til Lago Maggiore

Læs mere om Lejlighed Ferrari her

I smukke omgivelser blandt vand, bjerge, vingårde, oliventræer og palmetræer ligger den hyggelige feriepark placeret kun 2 minutter fra Lago Maggiore. Bo i fine og rummelige ferielejlighed med fantastisk udsigt fra terrasse eller balkon.
Find og book ferien online på vores hjemmeside, eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343.

Pool og sø

Denne feriepark har et hyggeligt poolområde som ligger placeret nede, hvortil nogle af ferielejligheder har udsigt. Blandt stenvægge, smukke buske og flotte palmetræer ligger et fint poolområde, hvor der er mulighed for at tage en svømmetur. Man kan også smide sig på en af liggestolene på solterrassen og nyde vejret og den smukke udsigt til det fantastiske landskab. 2 minutter fra ferieparken finder I Lago Maggiore som er en af Norditaliens største søer, og helt bestemt værd at tage til og nyde.

Andre faciliteter

Ferieparken har et fitnessrum med forskellige træningsmaskiner, til dem som gerne vil have sved på panden. Er man helt forelsket i det smukke landskab er det muligt at leje cykler, så man kan komme rundt i området og se hvad det ellers har at byde på. Hvis I mangler et sted at handle ind så I kan lave mad, så ligger der et lille minimarked med udvalgte madvarer og andre produkter kun 100 meter fra ferieparken.