Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Fremragende feriepark med blot 150 meter til privat strand
Le Residenze Archimede er placeret langs Siciliens uovertrufne kyststrækning, hvor I endda har mulighed for at nyde øens strandliv kun 150 meter fra ferieparken på en privat strand. Glæd jer til det skønne poolområde, de grønne omgivelser ferieparken er omgivet af og den indbydende atmosfære Le Residenze Archimede rummer.
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Generelt
Sprog
Spansk, Italiensk, Engelsk, Fransk
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Afstand strand & type
Strand
Sand, 150 m
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
Sprog
Spansk, Italiensk, Engelsk, Fransk
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Afstand strand & type
Strand
Sand, 150 m

Velkommen til Le Residenze Archimede

Hvorfor vælge Le Residenze Archimede?

Der er mange gode grunde til, hvorfor I bør overveje La Residenze Archimede som jeres næste feriedestination. Nedenfor har Dansk Bilferie listet nogle af dem.

  • Pragtfuldt poolområde
  • Blot 150 meter fra en privat strand
  • Restaurant og barer

Alt om Le Residenze Archimede

Le Residenze Archimede er den perfekte feriepark, når I trænger til en ferie fyldt med afslapning. Kom langt væk fra hverdagens travlheder ved det eventyrlige poolkompleks hvor I kan nyde solen i fulde drag på de omkringliggende solvogne eller drag ned til den private strand, der ligger kun 150 meter fra ferieparken.
Familiens næste ferie kan bookes online her på siden eller via vores erfarne rejserådgivere på 7010 4343.

Pool & strand

Le Residenze Archimede er en sand ferieperle med sit eventyrlige poolområde samt tætte placering til en privat strand. Ferieparkens swimmingpool er 300 kvm, hvor der for familiens mindste er et separat børnebassin med plads til at boltre sig og hygge sig med nye legekammerater. Kun 150 meter fra Le Residenze Archimede ligger den private sandstrand. Både ved stranden og ved poolområdet står er der liggestole og parasoller til rådighed, så I kan nyde den sydeuropæiske varme på bedste vis.

Spisemuligheder

I kan få sulten stillet i restauranten på Le Residenze Archimede, som vil servere et væld af udsøgte rettter til fordel for hele familien. Der er derudover to barer, hvor I kan finde alverdens kolde og varme drikke, når I trænger til en kold forfriskning i løbet af dagen eller en kop kaffe til at afslutte dagen på en hyggelig måde.
Ønsker I et større udvalg af spisesteder, kan I vælge at drage til Siracusa 10 km væk, som byder på en række lækre restauranter.