Kan vi hjælpe?
7010 4343

Skønne ferieboliger ved Sydadriaterhavet

Sydadriaterhavet er et skønt hjørne af Italien med alt, hvad et feriehjerte kan begære. Smukke sandstrande, dejlige poolområder, masser af vandsportsaktiviteter og udflugter til betagende byer. Med den smukke natur er Sydadriaterhavet et oplagt rejsemål for hele familien.

Skønne ferieboliger ved Sydadriaterhavet
Sydadriaterhavet er et skønt hjørne af Italien med alt, hvad et feriehjerte kan begære. Smukke sandstrande, dejlige poolområder, masser af vandsportsaktiviteter og udflugter til betagende byer. Med den smukke natur er Sydadriaterhavet et oplagt rejsemål for hele familien.

Ferielejligheder ved Sydadriaterhavet

Læs mere om Sydadriaterhavet...

Vi kender Sydadriaterhavet!

Den sydlige Adriaterhavskyst er et paradis for dig, der elsker badning, vandsport og afslapning ved strand eller pool. Læg turen forbi Venedig, gondolernes by, eller mosaikbyen Ravenna. Der er nok at give sig til i dette charmerende område i Italien.

Book din feriebolig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere og få hjælp til at finde den helt rigtige feriebolig på 7010 4343.

Hvorfor feriebolig ved Sydadriaterhavet?

Der er mange grunde til, at Sydadriaterhavet er en populær rejsedestination blandt danske børnefamilier. Vi har samlet et par af dem nedenfor.

  • Dejligt lunt klima
  • Skønne badestrande
  • Mange spændende attraktioner
  • Smuk natur og udsøgt køkken

De skønneste ferieparker i Sydadriaterhavet

Centro Vacanze Verde Azurro 

Ferieparken er et rent slaraffenland for vandelskere, da den byder på et 2,5 hektart stort vandland med rutsjebaner, Grand Canyon River, hydromassage og meget mere. Der er også mange sportsfaciliteter og spisemuligheder, foruden de spændende udflugtsmuligheder i området.

Adamo ed Eva Resort

Adamo ed Eva Resort er beliggende i et roligt område med svalende skygger fra smukke fyrretræer. Faciliteterne er mange i den rummelige feriepark, som ligger i den uopdagede region Le Marche.

Smukke byer

Venedig 

Venedig er en romantisk og fortryllende by. Kanalerne, de smukke huse og fraværet af biler gør byen unik. Der er mange ting at se i Venedig, så her må man nok prioritere. Markuspladsen med Basilikaen og Dogens palads må stå højt på listen, men også en tur med vandbussen Vaporetto nr. 1 langs Canal Grande kan anbefales.

Bologna 

Denne middeladerlige universitetsby kendt for "spaghetti bolognesa" er charmerende og interessant. Byen er bygget af røde mursten fra Po-sletten, og politisk var det også her kommunismen først faldt - hvorfor byen kaldes "Den Røde". Her kan I få byens nationalret Lasagne skyllet ned med lambrusco. Gå på opdagelse i de små stræder eller tag op i et af de to tårne, "Le Due torri". Det er også et must at besøge kirken Santo Stefano med de smukke relikvier.

Strandene og vejret

Strande ved Sydadriaterhavet 

Der er mange smukke strande ved Sydadriaterhavet, og i Marche regionen, hvor Dansk Bilferie tilbyder ferieboliger, ligger de fine sandstrande som på en snor langs kysten. Der er gode muligheder for at dykke og snorkle eller bare slappe af på stranden. Besøg eventuelt havnebyen Anacona, som er den største by i området.

Vejr og klima 

Klimaet ved Adriaterhavet er et typisk middelhavsklima, præget af varme somre og milde vintre. I sommerperioden ligger temperaturen på 27-33 grader, hvorimod den i forårsperioden ligger på 16-23 grader. I efteråret ligger temperaturen fra 17-27 grader.