Kan vi hjælpe?
7010 4343
En dejlige feriepark for hele familien
Adamo ed Eva Resort er en rummelig og moderne feriepark kun 600 meter fra Sydadriaterhavets kyst. Parken er berriget med smukke grønne områder, fyrretræer og buske, hvilket skaber en dejlig rolig atmosfære. Adamo ed Eva Resort er en skøn feriepark for hele familien, hvor der er underholdning og sjov til alle aldre.
Sport
Ridning
Tæt på feriestedet
Generelt
Sprog
Italiensk, Engelsk, Tysk
Bedst til
Babyer 0-4 år gamle, Børn 5-11 år gamle, Teenagers + 12 år
Afstand strand & type
Strand
Antal: 600, Sand
Information
Faciliteter på feriestedet
Vigtig
Sport
Ridning
Tæt på feriestedet
Generelt
Sprog
Italiensk, Engelsk, Tysk
Bedst til
Babyer 0-4 år gamle, Børn 5-11 år gamle, Teenagers + 12 år
Afstand strand & type
Strand
Antal: 600, Sand
Nogle aktiviteter og faciliteter er mod betaling. Dette gælder også selvom det ikke er markeret nedenfor. Der gives ikke garanti for hastighed og drift af WiFi og internet, såfremt dette forefindes på pladsen. Begrænset faciliteter/aktiviteter uden for højsæsonen (juli-august).

Velkommen til Ferieparken Adamo ed Eva Resort

Læs mere om Feriepark Adamo ed Eva Resort her

Adamo ed Eva Resort er en skøn feriepark med mange gode faciliteter som vil glæde hele familien. Her kan børnene underholdes i børneklubben og hele familien kan hygge sig sammen i det dejlige poolområde. I kan også tage på udflugt til stranden kun 600 meter væk, og opleve mange andre ting.
Book din feriebolig her på siden eller kontakt en af vores dygtige ferierådgivere på 7010 4343. De kan give dig råd og vejledning til at skabe den ferie du drømmer om.

Poolområdet

Ferieparken Adamo ed Eva Resort har to skønne pools, den ene beregnet til voksne og den anden til børn. Begge pools ligger i et dejligt område med solterrasse, liggestole og parasoller. Her kan du både lege og svømme i poolen, eller nyde solen eller skyggen i en af liggestolene.

Stranden

Kun 600 meter fra ferieparken finder du en dejlig sandstrand ud til Sydadriaterhavet. Hele højsæsonen går der et gratis tog to gange om dagen til og fra stranden. Der er også gratis parkering ved stranden hvis du gerne vil have bilen med derned.

Aktiviteter

I ferieparken finder du en multisportsbane hvor du kan slå dig løs i forskellige sportsgrene og konkurrere mod din familie og dine venner. Adamo ed Eva Resort har også en hyggelig legeplads hvor børnene kan lege i et trygt og roligt område. Ved ferieparken kan du også leje cykler, så du kan tage på opdagelse i nærområdet.

Børneklub

Ferieparken Adamo ed Eva Resort byder også på en børneklub, arrangeret af parkens børnevenlige personale. Her arrangeres forskellige events og aktiviteter og børnene skaber hurtigt nye venner og legekammerater på tværs af sprog og nationaliteter. Parken tilbyder både en mini- og en juniorklub.

Hvorfor feriebolig i Adamo ed Eva Resort?

Der flere grunde til hvorfor netop Adamo ed Eva Resort skal være udgangspunktet for din næste ferie ved Sydadriaterhavet i Italien: Skønt pool område, kun 600 meter fra en dejlig badestrand, nye og moderne ferielejligheder samt, mange gode faciliteter.