Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Beliggende i naturskønne omgivelser med direkte adgang til stranden
Rejs med familien til den sydlige Adriaterhavskyst og bo på den familievenlige feriepark, Centro Vacanze Salinello. Her bliver I budt velkommen til en hyggelig feriepark, hvor der bliver taget højde for familiens ønsker og behov. Er det ren afslapning, aktivitet på højeste niveau eller grøn natur I er ude efter, sørger Centro Vacanze Salinello for, at I er dækket ind.
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Generelt
Parkering
Ved siden af boligen
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Afstand strand & type
Strand
Sand
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
Parkering
Ved siden af boligen
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Afstand strand & type
Strand
Sand

Velkommen til Feriepark Salinello

Læs mere om Feriepark Salinello her

Centro Vacanze Salinello er den ideelle feriepark for familien, der ønsker at være omgivet af natur. Ferieparken er placeret i en fyrreskov og ligger et stenkast fra kysten. Et skønt poolområde, fin strand og sjove aktiviteter er hvad, der venter på Centro Vacanze Salinello.
Ønsker I en mere personlig rådgivning om, hvilken feriepark I skal vælge at rejse til, kan I ringe på 7010 4343 og blot tage en uforpligtet snak med vores kompetente ferierådgivere. 


Indbydende poolområde & strand

På Salinello er der masser aktiviteter. Familiens yngste kan plaske rundt i det separate børnebassin, og der kan for de aktive sjæle svømmes baner i den store swimmingpool. For jer, der ønsker at geare ned, kan I nyde godt af poolområdets jacuzzi. Med ferieparkens direkte adgang til en sandstrand, kan I kombinere en dag ved poolen med stranden.
Poolområdet er lukket mellem 13 og 15 hver dag pga. siesta.

Aktivitet & underholdning

Med ferieparkens mange aktiviteter kommer I næppe til at kede jer. I kan udfordre resten af familien til et spil petanque, minigolf, bordtennis eller slå fantasien løs på multisportsbanen. Der er desuden mulighed for at spille tennis mod betaling. Ønsker I at udforske naturområdet yderligere, kan I leje cykler i ferieparken. Der er børneunderholdning, aktiviteter i miniklubben som er fra børn mellem 4-12 år og en teenageklub fra 12-18 år.