Kan vi hjælpe?
7010 4343
Udendørs pool
Klorvand, Lagoon formet
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
En feriepark fuld af oplevelser for hele familien
Besøg Centro Vacanze Verde Azzurro tæt ved Sydadriaterhavet i Italien og få en ferie som hele din familie med garanti vil nyde. Her finder du et stort og sjovt vandland med store rutsjebaner, flere forskellige skønne restauranter med italienske specialiteter, børneklub, adskillige sportsaktiviteter og meget andet. Her kan I skabe jeres drømmeferie.
Udendørs pool
Klorvand, Lagoon formet
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Pool
Udendørs pool
Klorvand, Lagoon formet
Generelt
Terræn
Flat
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Information
Faciliteter på feriestedet
Pool
Udendørs pool
Klorvand, Lagoon formet
Generelt
Terræn
Flat
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet

VELKOMMEN TIL CENTRO VACANZE VERDE AZZURRO

Hvorfor vælge Verde Azzurro

Centro Vacanze Verde Azzurro er en skøn feriepark for hele familien, med mange gode faciliteter og muligheder.
Det store vandland, de mange sportsaktiviteter , samt den fine børneklub og underholdning i lange baner. Nyd aftnerne på flere skønne restauranter og barer og træk jer tilbage til de hyggelige ferieboliger

Læs mere om Centro Vacanze Verde Azzurro her

Centro Vacanze Verde Azzurro er en storslået feriepark med alle de faciliteter du kunne drømme om. Slå dig løs i det sjove vandland, slap af på din bungalows terrasse, tag på opdagelse i lokalområdet eller udfordre dine familiemedlemmer til en omgang bordtennis, fodbold eller en af de mange andre sjove sportsdicipliner parken tilbyder.
Book din feriebolig her på siden eller kontakt en af vores dygtige ferierådgivere på 7010 4343 og få gode råd og vejledning.

25.000 kvm vandland

Centro Vacanze Verde Azzurro har et stort dejligt vandland med plads til underholdning, vandleg og afslapning for både store og små. Her kan du nemt få hele din ferie til at gå uden at komme til at kede dig. Vandlandet har blandt andet flere forskellige swimmingpools og rutsjebaner. I vandlandet finder du også en lang lagune med små pools hvor du kan opleve hydromassage. I vandlandet er der også forskellige legeredskaber og legeområder, en børnepool og meget mere. Omkring poolen finder du også dejlige liggestole og parasoller, samt en god snackbar.

Underholdning

Centro Vacanze Verde Azzurro har en gruppe ansatte som står for ferieparkens underholdningsprogram. De arrangerer diverse sportsturneringer, temaaftener, vandgymnastik, dansearrangementer og meget mere i løbet af dagen. Der er nok at tage sig til og rig mulighed for at møde nye bekendtskaber og hygge sig med gæster fra hele verden på din ferie. Om aftenen står den også på underholdning. Her kan du opleve en pianobar, cabaret, forskellige spil og mange fantastiske shows, alt sammen arrangeret af parkens dygtige personale. Centro Vacanze Verde Azzurro tilbyder også en skøn børneklub, Lillo Miniklub, hvor der arrangeres lege, spil hoppeborge, babydans og meget mere.

Sportsaktiviteter

I Centro Vacanze Verde Azzurro kan du øve dig i flere forskellige sportsaktiviteter, såsom fodbold, beachvolley, volley, tennis, basketball, mountainbiking og bordtennis. Hvis du er vild med heste kan du også besøge parkens stalde i højsæsonen, hvor der både tilbydes enkelttimer og gruppe lektioner i ridning, samt ture ud i områdets fantastiske natur, ført an af en erfaren instruktør. Centro Vacanze Verde Azzurro har også et skønt og veludstyrret fitnesscenter hvor du kan finde vægte, aerobicrum og en sauna, så du kan holde din form ved lige på din ferie i smukke Italien.