Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Feriepark med charme og idyl i hjertet af Toscana
Agriturismo Bevignano er den oplagte feriepark hvis du søger ren idyl og mulighed for masser af afslapning. Agriturismo Bevignano er et tidligere kloster som nu er blevet ombygget til et sandt ferieparadis i smukke Toscana. Her får du en skøn landlig atmosfære, et væld af italiensk charme og store naturoplevelser lige uden for døren.
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Generelt
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet

Velkommen til Feriapark Bevignano

Læs mere om Agriturismo Bevignano

Det tidligere kloster som nu står som en fantastisk feriedestination, Agriturismo Bevignano har alt det du skal bruge til en ferie med afslapning og hygge. Her får du en rolig atmosfære, frisk luft, smuk natur og masser af oplevelser lige rundt om hjørnet. Bestil din feriebolig i Agriturismo Bevignano her på siden, eller få hjælp og gode råd fra en af vores ferierådgivere på tlf. 7010 4343.

Poolområdet

Agriturismo Bevignano har et skønt poolområde beliggende i smukke grønne omgivelser. Her er der en dejlig swimmingpool på 7x14 meter med en vanddybde på 1 - 2,5 meter. Omkring poolen er der en fælles solterrasse med liggestole. Dette er et skønt område hvor du kan slappe af og nyde solen, varmen og den friske luft. Poolen har åbent fra omkring d. slut april til midt september.

Andre faciliteter

Foruden den skønne pool, hvor du let kan få de varme dage til at gå, har ferieparken også flere andre dejlige faciliteter. Tag fx et spil bordtennis eller få pulsen op på ferieparkens tennisbane. I parken er der også gratis wifi til rådighed.

Hvorfor feriebolig i Agriturismo Bevignano?

Der er mange gode grunde til at vælge denne charmerende feriepark til dit næste italienske feriemål. Her er et par highlights: Hyggeligt poolområde, smukke omgivelser, ferieboliger af høj kvalitet.