Kan vi hjælpe?
7010 4343
Tag familien med til det lille hyggelige feriested i Toscana
På en restaureret vingård i det sydlige Toscana, ligger det charmerende rustikke feriested Agritourismo il Sanguineto. Feriestedet byder på ro og afslapning for hele familien. I bor i hyggelige ferieboliger og kan tage en dukkert i stedets swimmingpool samt slappe af på solterrassen. Tag på opdagelse i det maleriske landskab med bl.a. vinmarker og landsbyer.
Generelt
Sprog
Engelsk, Spansk, Italiensk, Fransk, Tysk
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
Sprog
Engelsk, Spansk, Italiensk, Fransk, Tysk

Læs mere om Agritourismo il Sanguineto

Velkommen til Agritourismo il Sanguinet

Agritourismo il Sanguinet byder på skønne familievenlige ferieboliger, som er bygget op omkring en gammel charmerende vingård i landlige omgivelser. Ferieboligerne består alle af en kombineret opholds- og spisestue med bl.a. TV og WiFi, badeværelse med bruser, møbleret terrasse samt et veludstyret køkkenniche med bl.a. gasblus, køle- og fryseskab samt en skøn møbleret terrasse.   Tag en forfriskende dukkert og slap af ved poolen

Når I bor på Agritourismo il Sanguinet, kan I glæde jer til at tage en forfriskende dukkert i feriestedets skønne swimmingpool, hvor I også kan læne jer tilbage og slappe af på den tilhørende solterrasse med liggestole og parasoller til fri afbenyttelse.  

Forkæl jer selv med skøn wellness

På Agritourismo il Sanguineto har I mulighed for at forkæle Jer selv og koble helt fra med en skøn omgang wellness med både jaccuzzi, sauna og dampbad med pragtfuld udsigt over det naturskønne Toscanske landskab.

Glæd jer til lokale retter og vinsmagning

På Agritourismo il Sanguineto, kan I tilberede Jeres egne favorit måltider med regionens friske lokale råvarer i ferieboligens køkkenniche og nyde dem på terrassen. På forespørgsel, kan I på feriestedet også spise morgenmad eller lokale retter samt prøve vinsmagning på Agritourismo il Sanguineto. 

Oplev maleriske landsbyer og skønne Firenze

Hvad enten I er til charmerende Toscanske landsbyer eller skønne storbyoplevelser, har I et rigtig godt udgangspunkt for at opleve begge dele fra Agritourismo il Sanguineto. Blot 5 km fra feriestedet kan I opleve den maleriske landsby Montepulciano, som bl.a. er kendt for sine velbevarede middelalderbygninger og spændende kulinariske oplevelser. I kan også tage på udflugt til Toscanas smukke hovedstad Firenze, som byder på spændende kunst- og kulturoplevelser og ikke mindst restauranter, cafeer samt shopping for både store og små.