Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Grill tilladt
Fælles grillplads
Italiensk landidyl i Toscana
Agriturismo Le Trappoline er den perfekte feriedestination for dig som elsker natur, afslapning og ro. Ferieparken er lille og intim med gæstfrie værter som hjælper til at skabe en dejlig atmosfære og en hyggelig stemning. Agriturismo Le Trappoline byder desuden på smukke udsigter og et dejligt poolområde.
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Grill tilladt
Fælles grillplads
Generelt
Grill tilladt
Fælles grillplads
Terræn
Kuperet
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Information
Faciliteter på feriestedet
Vigtig
Generelt
Grill tilladt
Fælles grillplads
Terræn
Kuperet
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Der gives ikke garanti for hastighed og drift af WiFi og internet, såfremt dette forefindes på pladsen. Begrænset faciliteter/aktiviteter uden for højsæsonen (juli-august).

Velkommen til ferieparken Le Trappoline

Læs mere om Agriturismo Le Trappoline her

Agriturismo Le Trappoline ligger i hjertet af Chianti-regionen og er omringet af Toscanas smukke natur og grønne bakker. Her får du en ferie i rolige og afslappende omgivelser, med mange spændende udflugtsmuligheder og i rustikke ferieboliger af høj kvalitet. Book din feriebolig i Agriturismo Le Trappoline her på siden eller kontakt en af vores dygtige ferierådgivere på tlf. 7010 4343 og få gode råd og en hjælpende hånd.

Poolområdet

Ferieparken har et hyggeligt poolområde placeret med panoramiske udsigter på en smuk bakkeside. Her kan du særligt nyde udsigten over Castello di Brolio og vidunderlige vinmarker, olivenlunde og skove. Ved poolområdet finder du en stor have med en dejlig solterrasse, hvor der er liggestole, parasoller, borde og stole til fri afbenyttelse.

Agriturismo

Som navnet antyder er Agriturismo Le Trappoline en agriturismo boligform. Dette betyder at du bor på et sted hvor der produceres forskellige lokale produkter, hvilket du både kan smage og købe. Agriturismo er en særlig oplevelse hvor du kommer helt bag om den italienske landbrugskultur. Agriturismo Le Trappoline hører under et landbrug, der tadig drives i traditionel stil. Her produceres der skønne lokale italienske produkter, såsom Chianti vin, olivenolie og grappa, hvilket du kan købe og nyde på stedet.

Grill

I parken stor smukke have finder du også to grill placeret ved snævre stier mellem græsplænen og ferieparkens mange planter og blomster. Disse grill kan du frit anvende til at grille din aftensmad, som du kan nyde på de varme sommeraftener med smukke udsigter ud over Toscanas grønne natur.

Ferie i Agriturismo Le Trappoline

Agriturismo Le Trappoline er en hyggelig og intim feriepark med mange spændende muligheder og gode faciliteter, så der er mange gode grunde til at tage her hen på din næste ferie: Ferieboliger af høj kvalitet, smukke omgivelser, hyggeligt poolområde.