Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Alverdens sportsaktviteter, et fremragende poolområde og naturskønne omgivelser
Feriepark Arizona byder jer velkommen til en familiær feriepark, hvor der er plads til masser af aktivitet og afslapning på højeste plan. Hele ferieparkens omdrejningspunkt er det formidable poolkompleks, som er udstyret med sjove vandrutsjebaner, et børnebassin og jacuzzi, så I kan drømme jer langt væk fra hverdagens stress og jag.
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Generelt
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet

Velkommen til Feriepark Arizona

Læs mere om Arizona her

Den skønne feriepark Arizona, er ideel for alle aldre. Her bor I midt i den smukke natur i Toscana i en komfortabel feriebolig, som er med til at danne rammen om en både afslappende og oplevelsesrig ferie, der kan køre i jeres helt eget tempo.
Find og book jeres feriebolig online eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343.


Skønt poolområde med tre swimmingpools

I hjertet af den skønne feriepark Arizona, finder I det pragtfulde poolområde, hvor der er lagt op til både afslapning og sjov med vandpjaskeri. Her er intet mindre end tre fantastiske swimmingpools, hvoraf den ene måler hele 1600 kvm, så der er plads til alle vandhundene. Her er desuden en separat børnepool, hvor de mindste kan boltre sig i vandet, mens der dases på en liggestol under solens varme stråler på solterrassen.

Indkøbsmuligheder

Foretrækker I at lave mad selv, kan I handle ind i ferieparkens minimarked. Her er desuden en skøn bazar, som er et besøg værd.

Restaurant og bar

Arizonas hyggelige restaurant har åbent hele sæsonen og byder på smagfulde måltider, når sulten melder sig. Her serveres lækre retter til enhver smag, og I kan f.eks. nyde godt af en traditionel, italiensk pizza. I baren er der lagt op til mindeværdige stunder med en god kop kaffe eller kolde, forfriskende drikke.

Aktiviteter for både små og store

For de aktive feriegæster er der nok at vælge imellem. I kan f.eks. spille tennis, volleyball og billard, dyste mod hinanden i bordtennis, udnytte den gode sportsbane, holde formen ved lige i fitness eller se hvem der kommer tættest på grisen i et spil petanque. De yngste vil uden tvivl nyde godt af den skønne legeplads' facilteter og muligheder.