Kan vi hjælpe?
7010 4343
Hyggelige ferielejligheder i charmerende landlige omgivelser
Når I bor på Borgo Etrusco, kan I glæde jer til at bo i hyggelige ferielejligheder midt i det naturskønne Toscanske landskab, i kort køreafstand til middelhavets strande. Borgo Etrusco byder også på et dejligt familievenligt swimmingpool-område og legeplads til de mindste.
Generelt
Sprog
Engelsk, Italiensk, Fransk, Tysk
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
Sprog
Engelsk, Italiensk, Fransk, Tysk

Læs mere om Borgo Etrusco

Velkommen til Borgo Etrusco

Nyd de naturskønne og landlige omgivelser midt i den toscanske natur med masser af muligheder for afslapning og oplevelser lige rundt om hjørnet. I bor i hyggelige, rummelige og familievenlige boliger med egen terrasse eller balkon, kombineret opholds- og spisestue, badeværelse samt køkkenniche med bl.a. køleskab og kogeplader.            

Swimmingpool for store og små

På Borgo Etrusco kan både store og små familiemedlemmer bade i den skønne swimmingpool, hvor I også finder et børnebassin til de mindste. I kan også blot slappe af og nyde ferielivet fra solterrassen, hvor I både finder liggestole og parasoller til fri afbenyttelse.

Oplev naturskønne Toscana

Borgo Etrusco er det oplagte udgangspunkt, hvis I vil udforske den sydlige del af det charmerende Toscana. Feriestedet ligger midt i det naturskønne landområde Maremma, som byder på masser af muligheder for at tage på vandre- eller cykeltur i den rustikke natur blandt vinmarker og autentiske landsbyer som f.eks. Volterra, Siena og San Gimignao. Fra feriestedet Borgo Etrusco, har I også nem adgang til at besøge små bugte og sandstrande langs den Toscanaske kyst.