Kan vi hjælpe?
7010 4343
Nyd Toscana på charmerende Fattoria Le Chianacce
På det charmerende lille feriested Fattoria Le Chianacce, kan I glæde jer til en rolig og afslappende ferie for hele familien midt i det naturskønne Toscanske landskab. I har adgang til swimmingpool med tilhørende solterrasse og I bor i rummelige og rustikke ferielejligheder. Endeligt kan I tage på opdagelse i autentiske landsbyer omkring Fattoria Le Chianacce.
Generelt
Sprog
Engelsk, Spansk, Italiensk, Fransk, Tysk
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
Sprog
Engelsk, Spansk, Italiensk, Fransk, Tysk

Læs mere om Fattoria Le Chianacce

Velkommen til Fattoria Le Chianacce

På charmerende Fattoria Le Chianacce, bor I i naturskønne og landlige omgivelser midt i den Toscanske natur mellem provinserne Arezzo og Siena. De rummelige og rustikke ferielejligheder, rummer alle en kombineret spise- og opholdsstue, veludstyret køkkenniche, badeværelse(r) samt terrasse med havemøbler. 

Dejligt poolområde med solterrasse

I kan glæde jer til at tage en forfriskende dukkert i den skønne swimmingpool på Fattoria Le Chianacce eller blot slappe af på solterrassen med tilhørende liggestole og parasoller til fri benyttelse. 

Faciliteter på Fattoria Le Chianacce

Fattoria Le Chianacce giver Jer optimale rammer for at slappe af og nyde jeres ferie. På feriestedet finder I et fælles grillområde og tv-stue, hvor I kan hygge jer. Der er også cykeludlejning, som giver jer mulighed for at udforske det naturskønne Toscanske landskab på to hjul. Endeligt har I også adgang til vaskefaciliteter på feriestedet.   

Besøg charmerende landsbyer i området

Fattoria Le Chianacce er godt udgangspunkt for oplevelser i provinserne mellem Arezzo og Siena. I kan også besøge de hyggelige landsbyer Foiano delle Chiana eller Farneta, hvor I kan smage på gastronomiske fristelser på de lokale restauranter og få et indtryk af det autentiske italienske landsbyliv.