Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Et ferieparadis for familiens vandhunde
Rejs til det fortryllende Toscana og oplev en sand middelhavsstemning i Feriepark Italia, hvor I bor blot 1 km fra den betagende, italienske kyst. Ferieparken byder på et dejligt poolområde, hvor hele familien vil føle sig godt tilpas med de utallige aktiviteter og skønne faciliteter, hvor I kan koble helt af. Her bor I blot 18 km til fantastiske Pisa, som absolut er et besøg værd på jeres ferie.
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Generelt
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet

Velkommen til Feriepark Italia

Læs mere om Feriepark Italia

Gemt i midten af et stort naturområde ligger Italia smukt placeret i rolige omgivelser. Ferieparken er rummelig og byder jer velkommen til hyggelige og komfortable ferieboliger, som vil være med til at danne rammen om en ferie, der kører i jeres helt eget tempo.
Find og book jeres feriebolig online eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343.

Poolområde og strand

Ferieparkens skønne poolområde har åbent fra start juni til start september, og kan frit benyttes mod et gebyr. Her er der både plads til sjov med vandpjaskeri og ren afslapning i den smukke swimmingpool. I bor blot 1 km fra en dejlig sandstrand, hvor der er plads til forfriskende svømmeture i havet, leg i vandkanten og til at dase i solens varme stråler.

Restaurant og indkøb

Når sulten melder sig i løbet af dagen, kan I nyde et dejligt måltid hos den hyggelige restaurant, hvor der serveres lækre retter til enhver smag. Hvis det blot er den lille sult, der skal stilles, kan I svinge forbi snackbaren, hvor der er en masse at vælge mellem.
Ferieparkens minimarked har åben hele sæsonen, og her har I rig mulighed for at handle ind, hvis I foretrækker at lave mad selv hjemme i ferieboligen.

Aktiviteter og underholdning

Når I bor i Italia, har I mulighed for at spille fodbold og tennis eller dyste mod hinanden i bordtennis. De yngste gæster kan desuden nyde godt af den sjove underholdning og den gode legeplads, hvor der er plads til, at fantasien kan slippes løs.

Hvorfor vælge Italia?

Der er flere gode grunde til at vælge netop Italia som destination til jeres næste ferie, og vi har hos Dansk Bilferie samlet nogle af dem her: Pragtfuldt poolområde, smukke og rolige omgivelser, hyggelige restauranter og gode udflugtsmuligheder.