Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Bo på familievenlige Residence la Rosa dei Venti
Når I bor på Residence la Rosa dei Venti, kan I være sikre på en fantastisk ferie for hele familien med masser af muligheder for både afslapning, sjov og aktiviteter for store og små. I kan bl.a. glæde jer til hele 2 swimmingpools, forskellige sports-aktiviteter og underholdningsprogrammer. Og blot 800 meter fra stedet har i adgang til sandstrand.
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Generelt
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Sprog
Engelsk, Italiensk, Tysk
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Sprog
Engelsk, Italiensk, Tysk

Læs mere om Residence la Rosa dei Venti

Velkommen til Residence la Rosa dei Venti

På Residence la Rosa dei Venti kan I glæde jer til at bor I i hyggelige og komfortable ferieboliger i skønne grønne omgivelser med blomster og palmer. Ferieboligerne har aircondition og er alle indrettet med en kombineret stue- og spisestue, møbleret terrasse, badeværelse samt køkkenniche med kogeplader, køle- og fryseskab samt mikroovn. 

Stort og sjovt poolområde for hele familien

På feriestedet Residence la Rosa dei Venti har I adgang til et stort swimmingpool område, som er opdelt i to afdelinger. En stor voksenpool samt et børnepool område, hvor både store og små familiemedlemmer kan tage en forfriskende dukkert og boltre sig. I kan slappe af og nyde jeres ferie på den store solterrasse, hvor I også har adgang til masser af liggestole samt parasoller, som I kan benytte jer af.

Aktiviteter og underholdning for store og små

Når I bor på Residence la Rosa dei Venti, kan I være sikre på, at I ikke kommer til at kede jer. Hvad enten I vil prøve kræfter med fodbold, volleyball, beach volley, basketball, petanque eller tennis, er der mulighed for dette på feriestedet. I kan også benytte jer af legepladsen eller leje cykler og tage på opdagelse i det smukke landskab i Toscana. Og hele familien glæde sig til sjove animationsprogrammer og kulørt aftenunderholdning på Residence la Rosa dei Venti.  

Spis godt - både ude og hjemme

På Residence la Rosa dei Venti kan I spise godt både ude og hjemme. I kan nyde et godt måltid på jeres egen terrasse samt benytte jer af feriestedets fællesområde hvor i finder grill og pizzaovn samt borde og stole. I finder også en bar hvor I kan nyde en forfriskning. Hvis i derimod hellere vil spise ude, finder I mange forskellige restauranter og pizzariaer, som severer italienske lækre specialiteter.

Skønne storbyer og autentiske middelalderbyer

Residence la Rosa dei Venti er en oplagt base for skønne udflugter til kulturelle storbyer såsom populære Firenze eller Pisa samt historiske og autentiske middelalderbyer som f.eks. San Gimignano, Volterra og Suvereto.