Kan vi hjælpe?
7010 4343
Tag familien med til Villaggio Oasi Maremma og nyd den toscanske natur
Når I bor på Villaggio Oasi Maremma, er I tæt på naturskønne omgivelser i Toscana og i nærheden af de dejlige strande strande ved Middelhavet. Udover et lækkert swimmingpool-område, byder Villaggio Oasi Maremma på hyggelige og rummelige bungalows samt faciliteter og aktiviteter for store og små.
Generelt
Sprog
Fransk, Tysk, Engelsk, Italiensk
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
Sprog
Fransk, Tysk, Engelsk, Italiensk

Læs mere om Villaggio Oasi Maremma

Velkommen til Villaggio Oasi Maremma

På Villaggio Oasi Maremma bor I på et hyggeligt og roligt feriested I den toscanske natur og i kort køreafstand til middelhavets strande. De hyggelige bungalows er alle udstyret med aircondition, overdækket møbleret terrasse, kombineret stue- og spisestue, badeværelse samt køkken-niche med bl.a. kogeplader og køle- og fryseskab. Villaggio Oasi Maremma har også et pizzaria og en bar, hvor I blot kan slappe af og nyde et lækkert måltid eller en forfriskning.  

Lækkert familievenligt poolområde

Hvad enten I vil boltre jer i den store lækre swimmingpool med tilhørende børnebassin til families mindste, eller I blot vil slappe af og nyde jeres ferie på solterrassen med masser af solstole og parasoller, er der rig mulighed for dette på Villaggio Oasi Maremma.

Aktiviteter og underholdning for store og små

Hele familien kommer bestemt ikke til at kede sig, da der findes masser af aktiviteter for både store og små på Villaggio Oasi Maremma. I kan nemlig glæde jer til at deltage i feriestedets underholdnings- og aktivitetsprogram, mini-klub samt legeplads. Og hvis I gerne vil udforske den toscanske natur på to hjul, finder I også cykeludlejning på Villaggio Oasi Maremma.

Oplev Toscana og middelhavets strande

Der er masser af muligheder for at udforske den toscanske natur omkring Scarlino, hvor Villaggio Oasi Maremma ligger. I kan også besøge historiske middelalder-landsbyer såsom Siena og Volterra, der byder på masser af autentisk italiensk historie og kultur. Endeligt sejle med færgen til Italiens tredjestørste ø, Elba. Et besøg på Elba byder bl.a. på frodig natur, italiensk gastronomi, charmerende fiskerlejer og rustikke middelalderborge,