Kan vi hjælpe?
7010 4343

Det italiensktalende Trentino er opkaldt efter Trento, som er den regionale hovedstad. Trentino har smukke bjerge, der er blevet skåret af gletsjer til serier af dybe, brede dale. Mange af disse vender mod syd, så det selv om vinteren forbliver usædvanlig varmt og solrigt.

Det italiensktalende Trentino er opkaldt efter Trento, som er den regionale hovedstad. Trentino har smukke bjerge, der er blevet skåret af gletsjer til serier af dybe, brede dale. Mange af disse vender mod syd, så det selv om vinteren forbliver usædvanlig varmt og solrigt.

Læs mere om Trentino

Vi kender Trentino!

Trentino Alto-Adige er en af fem selvstyrende regioner i Italien med to amter, Trento og Bolzano. Trentino er også kendt som Sydtyrol. Trentino er med sit smukke landskab, uberørte natur og smukke dale, søer og flodløb og knejsende tinder, et oplagt rejsemål for en ferie for hele familien.

Book din feriebolig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343 og få gode tips og vejledning til din ferie i Trentino.

Hvorfor feriebolig i Trentino?

Der er mange gode grunde til, at Trentino er et populært rejsemål for danske børnefamilier. Se et par af dem her.

  • Smuk natur
  • Gode faciliteter og komfortable ferieboliger
  • Mange aktivitetsmuligheder
  • Hyggelige byer

En hyggelig familieplads og kunstbyen Trento

Dolomiti Camping Village

Denne feriepark er en rigtig familieplads med gode faciliteter beliggende i hjertet af Trentino. Pladsen byder på blandt andet swimmingpool, finsk sauna, flyv jumping og afslapning. Der er masser af aktivitetsmuligheder i området, såsom trekking, stavgang og forskellige sportsaktiviteter. 


Trento

Trento er hovedbyen i Sydtyrol og ligger ca. 34 kilometer fra Dolomito Camping Village. Trento er en kunstby med en gammel renæssance bydel, som er meget charmerende. Her kan du finde mange gode og hyggelige restauranter, samt et stort udvalg af alskens butikker.

Oplevelser i Trentino

Parco Nazionale Stelvio

Stelvio er den største af parkerne i de italienske alper og byder på en storslået natur. Parken strækker sig fra Lombardiet og ind i provinserne Trentino og Alto Adige. De høje bjergtoppe skaber kontrast til de bløde dale, gletsjere og vandløb. Her findes også traditionelle alpelandsbyer, som kan nås af en af de mange ruter af forskellig længde og sværhedsgrad. Dyrelivet består af kronhjorte, murmeldyr, ræve, rovfugle med mere.


Strande og aktiviteter

Der er rig mulighed for at bade i Trentino, for her finder du nogen af de varmeste søer i Europa, nemlig søerne Caldonazzo og Levico. Udover at bade er der også rig mulighed for at prøve aktivteter som sejlads, roning, windsurfing eller vandski. Strandene er ligeledes meget børnevenlige. Omkring søerne vil I opdage hyggelige landsbyer som Caldonaxxo Calceranica, som er god for en afslappet slentretur eller en kop kaffe. Hvis I er til aktiv ferie, er mulighederne mange. Området er oplagt til vandring og bjergbestigning eller mountainbiking i de smukke bjerge.


Bolzano

Bolzano ligger ca. 41 kilometer fra Dolomiti Camping Village, og er absolut køreturen værd. Byen voksede frem i middelalderen på grund af sin gode placering i forhold til handel. Her finder I lokale produkter som træskærearbejde, oste og vine. I må ikke gå glip af "Ismanden Ötzi", en mumifieret mand fra ca. år 3.300 f.Kr., som kan findes på Via del Museo 43.