Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Autentisk feriepark i smukke og rolige omgivelser
Når I tager på ferie til Le Case Coloniche, vil I uden tvivl få en skøn og afslappet ferie, der vil give jer ro i sindet og fornyet energi. Ferieparken er smukt placeret i det grønne landskab i Umbrien, og dette vil uden tvivl være med til at danne rammerne om en fantastisk ferie for hele familien.
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Generelt
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet

Velkommen til Le Case Coloniche

Hvorfor vælge Le Case Coloniche?

Der er mange gode grunde til at vælge La Casa Coloniche som destination til jeres næste familieferie i Umbrien, og vi har hos Dansk Bilferie samlet nogle af dem her:

  • Hyggelig restaurant med Umbriske retter
  • Sjove aktiviteter for både små og store
  • Smukke og rolige omgivelser

Læs mere om Le Case Coloniche

Kom langt væk fra den travle hverdag og nyd godt af en dejlig ferie under den italienske sol med den helt rigtige feriestemning i en autentisk atmosfære. La Casa Coloniche byder på flotte ferielejligheder, der vil være et ideelt udgangspunkt til en oplevelsesrig ferie i Umbrien.
Find og book jeres ferielejlighed online eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343.

Smukt poolområde

La Case Coloniche byder jer velkommen til et skønt poolområde, der ligger smukt placeret i ferieparken. Her kan I nyde en forfriskende dukkert i swimmingpoolen eller dase under solens varme stråler på en liggestol. Poolen er omkranset af en stor og dejlig solterrase, hvor der står både parasoller og liggestole til rådighed.

Aktiviteter og spisefaciliteter

De yngste gæster kan slippe fantasien løs på legepladsen, mens I får pulsen op med et spil fodbold eller volleyball. I kan desuden udforske de smukke omgivelser på mountainbikes, som I kan leje ved ferieparken.
La Case Coloniche byder jer velkommen til en hyggelig restaurant, der er kendt for sit umbriske og middelhavskøkken.