Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Resort Horizont - kun 150 meter til havet
En fantastisk feriepark beliggende i Istrien, Kroatien, kun 4 km fra centrum i Pula, hvor der er mange kulturelle oplevelser. Poolområdet ligger med en fantastisk og panoramisk udsigt til det krystalklare hav. Stranden ligger desuden kun 150 meter fra ferieparken.
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Generelt
Parkering
I underjordisk garage - Inkl.
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Afstand strand & type
Strand
Småsten, 100 m
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
Parkering
I underjordisk garage - Inkl.
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Afstand strand & type
Strand
Småsten, 100 m

Velkommen til Resort Horizont

Læs mere om Resort Horizont her

Denne feriepark er med sin spektakulære udsigt fra poolområdet til havet, en feriepark der er meget populær. Omgivelserne indbyder til afslapning på højeste plan til jeres komfort og velvære. Tennis, fitness og minigolf er nogle af de aktiviteter i kan vælge imellem, hvis I indimellem afslapningen ønsker at røre jer på ferien.
I kan booke jeres næste ferie online her på siden eller via vores dygtige ferierådgivere på tlf. 7010 4343.

Poolområde & strand

Den store swimmingpool er en saltvandspool, hvor der er et separat børnebassin ved. Her kan familiens mindste plaske og lege i ro og mag og i trygge rammer. Rundt om poolområdet står der liggestole til rådighed, så I kan nyde de varmere himmelstrøg på bedste vis. Resort Horizont er placeret 150 meter fra en smuk klippestrand, hvor der er en stor solterrasse, så I kan ligge behageligt og nyde solen på klipperne.

Aktiviteter & underholdning

Ferieparken er udstyret med forskellige aktiviteter og underholdning, som I kan have det sjovt med. Du kan udfordre familien til en omgang minigolf eller benytte jer af tennisbanerne i nærheden af ferieparken. Hvis I ønsker at vedligeholde træningen på ferien, kan I dyrke fitness i træningscenteret. Resort Horizont har cykeludlejling, så I kan tage på eventyr i området omkring ferieparken. Der er underholdning for børnene fra midt maj til midt september samt en miniklub for 4-12 årige.