Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Park Plaza Verudela - En luksuriøs feriepark
Park Plaza Verudela er beliggende på den smukke halvø Punta Verudela, omgivet af grønne nåletræer og blot et stenkast fra det azurblå havvand. Disse smukke ferielejligheder er af særlig høj kvalitet og skaber de perfekte rammer for en skøn sommerferie med hele familien.
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Generelt
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Afstand strand & type
Strand
Småsten, 100 m
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Afstand strand & type
Strand
Småsten, 100 m

Velkommen til Park Plaza Verudela

Læs mere om Park Plaza Verudela her

Denne fantastiske feriepark ligger på den smukke halvø Punta Verudela, omgivet af grønne fyrretræer og tæt på det azurblå hav. I denne feriepark kan du opleve ægte luksus.
Park Plaza Verudela er beliggende midt i en frodig region omgivet af det smukke middelhav. Den nærmeste strand ligger blot 100m fra ferieparken og kan nås ved at følge en strandpromenade. Den naturlige stenstrand med krystalklart hav er det ideelle sted for familier med børn. 

Strand & swimmingpools

Stranden er omgivet af naturlig skygge fra de mange nåletræer. På stranden finder I blandt andet solvogne, parasoller og påklædningsrum. Desuden er der livredder i bestemte tidsrum.

Hvis du bedre kan lide swimmingpools frem for strand, så byder Park Plaza Verudela på hele 3 forskellige saltvandspools.

Sport & aktiviteter

Park Plaza Verudela tilbyder et væld af forskellige aktiviteter for både børn og voksne med masser af sjov og spænding. En lille del af ferieparkens sportsaktiviteter inkluderer bl.a.:
Fodboldbane med kunstgræs, 18 tennisbaner, Håndbold, Basketball, Beach volleyball, Squash, Minigolf / Golf, Bordtennis, Aqua park & dykkercenter, samt cykeludlejning.

Hvorfor vælge Park Plaza Verudela?

Nedenfor har vi listet 4 grunde:

3 Fremragende swimmingpools, kæmpe udvalg af sportsaktiviteter, et hav af butikker og restauranter og sidst men ikke mindst, har ferieparken en perfekt beliggenhed tæt på hav og by.