Kan vi hjælpe?
7010 4343
Luksuriøs feriepark med havudsigt og 1. klasses faciliteter
Feriepark Skiper ligger højt placeret i Istrien med panoramaudsigt over havet. Ferieparken har et lækkert poolområde med børnepool og stor solterrasse samt førsteklasses faciliteter overalt. Her er bl.a. restauranter, fitness og 18-hullers golfbane. Endvidere ligger ferieparken mindre end 10 km fra den spændende by Umag.
Generelt
Sprog
Engelsk, Tysk, Italiensk
Afstand strand & type
Strand
Direkte - Sten
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
Sprog
Engelsk, Tysk, Italiensk
Afstand strand & type
Strand
Direkte - Sten

Velkommen til Feriepark Skiper

Alt om Feriepark Skiper

En ferie til Feriepark Skiper vil byde på en spektakulær udsigt til havet, direkte adgang til stranden, et dejligt poolkompleks, sjove aktiviteter samt lækre spisesteder. Her kan I slappe helt af i rolige og idylliske rammer, nyde udsøgte retter fra det kroatiske køkken eller spille golf på en 18-hullers bane. Når I skal booke familiens næste ferie, kan I vælge at gøre det online her på siden eller via vores dygtige ferierådgivere på 7010 4343.

Hvorfor rejse til Feriepark Skiper på jeres næste ferie?

Der er mange gode grunde til, hvorfor Skiper er en ferie værdig. Nedenfor har vi samlet et udpluk af ferieparkens bedste kvaliteter. 

  • Direkte adgang til stranden 
  • Skønt poolområde
  • 18-hullers golfbane
  • To restauranter

Badefaciliteter

Ferieparken er udstyret med to skønne swimmingpools, hvoraf den ene er et separat børnebassin, så familiens mindste kan plaske rundt, lege og more sig i trygge rammer. Der er både solsenge, stole og parasoller til rådighed rundt om poolområdet, hvorfra I kan nyde solen og udsigten på bedste vis. Ferieparken ligger lige ned til Istriens kystlinje, som her er en klippestrand. Dog er der lavet en solterrasse, så I trods klipperne kan ligge og nyde solskinstimerne.

Aktiviteter & underholdning

Der er tænkt på de små, som kan hygge sig på legepladsen eller i miniklubben, hvor der bliver organiseret diverse aktiviteter og underholdning af ferieparkens personale. Ferieparken er ideel for jer, der spiller golf, da Feriepark Skiper har sin egen 18-hullers golfbane. Der er ligeledes mulighed for fitness, udlejning af cykler samt en sportsbane, hvor kun fantasien sætter grænser.