Kan vi hjælpe?
7010 4343
Udendørs pool
Tennis
Pragtfuld feriepark med flot poolområde og betagende udsigt over havet
Resort Splendid byder jer velkommen i fantastiske omgivelser og en helt fantastisk beliggenhed ved halvøen Verudela, blot 4 km fra centrum af skønne Pula. Ferieparken byder på gode faciliteter i høj kvalitet, såsom det pragtfulde poolområde, hvorfra I kan nyde den helt unikke udsigt over havet. Her tilbydes desuden underholdning for de yngste gæster, og I kan dyste mod hinanden i et spil minigolf eller tage på opdagelse i den omkringliggende natur på cykler, som I kan leje hos ferieparken.
Udendørs pool
Tennis
Pool
Udendørs pool
Sport
Tennis
Mini golf
Generelt
Parkering
Ved siden af boligen
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Strand
Sten
Information
Faciliteter på feriestedet
Pool
Udendørs pool
Sport
Tennis
Mini golf
Generelt
Parkering
Ved siden af boligen
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Strand
Sten

Velkommen til Resort Splendid

Læs mere om Resort Splendid her

Kom langt væk fra hverdagens stress og jag på en fantastisk ferie i smukke omgivelser på Resort Splendid. Her bor I i hyggelige ferielejligheder, som er et ideelt udgangspunkt til en både afslappende og oplevelsesrig ferie i jeres helt eget tempo.

Poolområde

Med udsigt over det fantastiske, azurblå hav ligger det pragtfulde poolområde smukt placeret i ferieparken. Her finder I både en familiepool og en børnepool, hvor der er plads til både sjov med vandpjaskeri og afslappende dukkerter i det forfriskende vand. Begge swimmingpools er omkranset af en fin solterrasse, hvorfra I kan nyde den betagende udsigt over havet. Her står også liggestole til rådighed, som I frit kan benytte mod gebyr.

Restaurant og indkøb

Når sulten melder sig i løbet af dagen, kan I nyde et lækkert måltid hos ferieparkens hyggelige restaurant, hvorfra I har udsigt over både poolområde og det azurblå hav.
Foretrækker I at lave mad selv i jeres ferielejlighed, kan I handle ind hos Resort Splendids supermarked, der byder på et bredt sortiment af gode dagligvarer.

Aktiviteter og underholdning

På Resort Splendid kan I kombinere en afslappet ferie i smukke omgivelser med sjove aktiviteter, som hele familien kan deltage i. I kan f.eks. benytte Punta Verudelas tennisbaner, hvor I kan dyste mod hinanden eller se hvem der gør det bedst i et slag minigolf. I kan desuden udforske den omkringliggende natur på cykler, som kan lejes ved ferieparken. I løbet af dagen og aftenen organiseres der god underholdning, som både små og store vil more sig med.

Hvorfor vælge Resort Splendid?

Der er flere gode grunde til at vælge netop Resort Splendid som destination til jeres næste ferie. Vi har highlighted nogle af dem herunder:

Pragtfuldt poolområde med smuk udsigt, fantastisk beliggenhed på halvøen, Verudela, god underholdning for gæster på 4-12 år og smukke og rolige omgivelser ved havet.