Kan vi hjælpe?
7010 4343

Alle de bedste ferieboliger i Kärnten

Kärnten har enestående natur med smukke søer, fantastiske bjerge og perfekt ferieklima. Hvad end du er til aktiv ferie, afslapning, kunst og kultur eller en god blanding, så har denne smukke østrigske region helt sikkert noget efter din smag.

Alle de bedste ferieboliger i Kärnten
Kärnten har enestående natur med smukke søer, fantastiske bjerge og perfekt ferieklima. Hvad end du er til aktiv ferie, afslapning, kunst og kultur eller en god blanding, så har denne smukke østrigske region helt sikkert noget efter din smag.

Ferieboliger i Kärnten

Læs mere om Kärnten

Ferie i Kärnten
Kärnten er et østrigsk område fuld af muligheder. Har kan du cykle gennem smukke frodige skove, vandre op af bjerge og gennem sletter, bade eller sejle i smukke blå søer og opleve spændende kulturelle og historiske seværdigheder og smage lækre østrigske lokalretter. Kärnten har det hele.

Book din feriebolig i Kärnten her på siden eller få hjælp og rådgivning fra en af vores dygtige ferierådgivere på 7010 4343.

Hvorfor feriebolig i Kärnten?

Kärnten er en af de mest populære ferieregioner i Østrig, og det er der mange gode grunde til. Vi har listet et par af dem op her.

  • Smuk og varierende natur
  • Mange spændende seværdigheder
  • Lækre lokale specialiteter
  • Skønne ferieparker med gode faciliteter.

Populære ferieparker i Kärnten

Dansk Bilferies ferieboliger
Når du booker en feriepark gennem Dansk Bilferie sikrer du dig, at du kører ned til en feriepark med god beliggenhed og gode faciliteter. Vi har nemlig kun ferieparker og ferieboliger af højeste kvalitet.

Feriepark Turracher Höhe
Feriepark Turracher Höhe ligger midt i den pragtfulde østrigske natur. Her får du en blændende udsigt over bjergene, og området er rigt på spændende udflugtsmuligheder. 

Østrigs riviera

Dejlige badesøer i Kärnten
Det sydøstrigske område Kärnten er også kendt som Østrigs riviera, dette på grund af det varme sommerklima og den høje badevandstemperatur. Kärnten har mange lækre badesøer med krystalklart vand, i nogle af søerne kan du endda finde vand der har kvalitet som drikkevand. Wörthersee er Kärntens største sø og har mange sjove aktiviteter, her er der store vandrutsjebaner og aktiviteter som vandski, windsurfing og meget mere. Området har også mange skønne caféer og restauranter. Du kan også opleve Østrigs sydligste sø, Faaker See, hvilket også er den badesø i Østrig med flest solskinstimer om året. Denne sø har det klareste badevand, der nogle gange når hele 26 grader om sommeren. Her er der også mange skønne faciliteter, såsom sejllads, bådudlejning og meget mere. Besøg også Millstätter See, Kärntens dybeste sø med høje vandtemperaturer og mange sjove aktiviteter. Søen Presseggersee er smukt beliggende mellem skove og bjerge og med krystalklart vand.

Aktiviteter og seværdigheder

Pyramidenkogel kan du tage en tur op i hvis du gerne vil have et godt overblik over Kärnten og nyde de fantastiske vidder, bjerge og skove. Med sine 100 meter er dette trækonstruerede udsigtstårn det højeste i verden. Herfra kan du få helt utrolige panoramaudsigter, og derefter få en rutsjetur på 120 meter ned fra tårnet.

Tscheppaschlucht er en unik naturoplevelse i nærheden af byen Ferlach. Besøg denne enorme kløft der ligger som et dramatisk bevis på Østrigs storartede natur. Se også det store vandfald bruse ned gennem kløften.

Obir Drypstenshulerne er et af Østrigs mest fantastiske naturvidundere. Kom ned i de spændende underjordiske grotter og gå på opdagelse blandt drypsten og gamle miner. Grotterne har desuden fået installeret multimedieeffekter som understreger denne storslåede naturskabte formation.

Monkey Mountain er en dyrepark hvor du kan få en helt unik oplevelse, når du bliver guidet gennem parken og ser hvordan fritlevende japanske makakaber svømmer, dykker og leger i naturlige omgivelser.