Kan vi hjælpe?
7010 4343
Særskilt børnepool
Legeplads
Indendørs pool
WIFI
Tennis
Skønne ferieboliger i naturskønne Kärnten
Bad Kleinkirchheim ligger skønt i et naturområde med mange friluftsoplevelser. Her er både et rigt dyreliv, nationalparker og børnevenlige faciliteter og sportsaktiviteter til familien. Vælg mellem ferielejligheder og feriehuse. Til familiens vandhunde finder I en indendørs pool med børnebassin samt mulighed for wellness i umiddelbar nærhed af Bad Kleinkirchheim.
Særskilt børnepool
Legeplads
Indendørs pool
WIFI
Tennis
Pool
Indendørs pool
Særskilt børnepool
Solterrasse eller grønt område
Sport
Basketball
Beachvolley
Cykeludlejning
Bordfodbold
Klatrevæg
Bordtennis
Tennis
Badminton
For børn
Legeplads
Spillehal
Underholdning
Mini klub
Generelt
WIFI
Antal lejligheder
Antal: 72
Bar/Restaurant
Take Away
Information
Faciliteter på feriestedet
Pool
Indendørs pool
Særskilt børnepool
Solterrasse eller grønt område
Sport
Basketball
Beachvolley
Cykeludlejning
Bordfodbold
Klatrevæg
Bordtennis
Tennis
Badminton
For børn
Legeplads
Spillehal
Underholdning
Mini klub
Generelt
WIFI
Antal lejligheder
Antal: 72
Bar/Restaurant
Take Away

Velkommen til Bad Kleinkirchheim

Charmerende feriested på bjergside

Feriestedet Bad Kleinkirchheim ligger placeret på en bjergskråning, der om vinteren bruges som skipist. Området er utroligt hyggeligt og charmerende med mulighed for at dyrke en lang række sportsaktiviteter og rig mulighed for afslapning. Charmen fra skisports-området skinner også igennem om sommeren, og I kan se frem til en dejlig ferie i det østrigske område Kärnten. Det er ren forkælelse for børnene og afslapning til voksne. Bad Kleinkirchheim byder på et indendørs poolområde, sport og spil samt masser af sjov og underholdning til familiens mindste medlemmer.

Derfor skal I tage til Bad Kleinkirchheim

Der findes mange gode grunde til at jeres næste kør-selv ferie skal gå til feriestedet Bad Kleinkirchheim i østrigske Kärnten. Herunder har vi samlet et udvalg af de bedste udvalg: 

  • Charmerende mindre feriested i Østrig
  • Skøn placering midt i naturen i Kärnten
  • Indendørs poolområde med børnebassin
  • Børnevenlige faciliteter og sportsaktiviteter 
  • Tæt på nationalpark med vandre- og cykelruter
  • Spændende udflugter og attraktioner i nærområdet

Poolområde og wellness på Bad Kleinkirchheim

På feriestedet Bad Kleinkirchheim bliver ferien komplet med den indendørs swimmingpool, hvor I også finder en mindre børnepool med sjove faciliteter for de mindste. I det indendørs poolområde er der liggestole og direkte adgang til solterrassen lige ude foran, hvor I kan slappe af med en god bog eller en forfriskende drink på de solrige dage. I kort afstand fra feriestedet ligger Thermen St. Kathrein, hvor I kan forkæle jer selv med en afslappende dag med mulighed for wellness og skønhedsbehandlinger (mod gebyr).

Sportsfaciliteter og børnevenlige aktiviteter

Hvis I elsker en aktiv ferie, så er feriestedet Bad Kleinkirchheim det oplagte valg til jeres sommerferie. Her har I adgang til indendørs lege- og spillehal samt klatrevæg til børnene. Spil billard, shuffleboard, bordtennis, tennis, bordfodbold, basketball, beachvolley og badminton. I har også mulighed for at leje et bredt udvalg af cykler og mountainbikes, tage ud at fiske eller hygge omkring bålpladsen. Specielt til børnene, er der legeplads samt trampolin. Børnene kan også glæde sig til at hilse på feriestedets maskot, bjørnen "Bollo", som underholder med leg og aktiviteter.

Adgang til dagligvarer, indkøb og restauranter

Bad Kleinkirchheim tilbyder en række services, så I kan tilberede jeres måltider i jeres egen hyggelige feriebolig. I kan bestille friskbagt morgenbrød samt en morgenmadspakke til morgenmaden. I har også mulighed for at bestille dagligvarer under jeres ophold. På feriestedet finder I også også en is-kiosk, hvor I kan få en kølende forfriskning på de varme dage eller forkæle jer selv med en is til dessert. I umiddelbar nærhed af feriestedet kan I desuden finde forskellige restauranter og spisesteder.

Oplev området omkring Bad Kleinkirchheim

Naturen omkring feriestedet Bad Kleinkirchheim, er oplagt til friluftsaktiviteter samt til storslåede naturoplevelser i østrigske Kärnten. I byen Schattseite finder I dyreparken Alpen Wildlife Park med et vildt dyreliv på over 11 hektar samt legeplads og mini-zoo. Tag på oplevelse i nationalparken Nockberge med et utroligt smukt og bjergrigt landskab. Besøg abeparken Monkey Mountain, hvor I kan opleve over 150 japanske aber i byen Landskron. Endeligt kan I få en enestående naturoplevelse i Griffen, hvor I kan opleve de imponerede bjerge indefra med en tur i Østrigs mest farverige drypstensgrotte.