Kan vi hjælpe?
7010 4343
Særskilt børnepool
Legeplads
Indendørs legeplads
WIFI
Supermarked
Tag familien med på eventyr i de østrigske Alper
Feriestedet Katschberg ligger i naturskønne omgivelser placeret i Kärntens smukke bjergomgivelser i Alperne. Feriestedet byder på en lang række friluftsaktiviteter, sport, børnevenlige faciliteter samt indendørs poolområde. Østrigske Katschberg tilbyder komfortable ferieboliger for hele familien. Området inviterer til naturoplevelser i nationalparken Nockberge.
Særskilt børnepool
Legeplads
Indendørs legeplads
WIFI
Supermarked
Pool
Særskilt børnepool
Solstole ved pool
Sport
Bordfodbold
Bordtennis
Cykeludlejning
Billard/pool
Fodbold
Ridning
Tæt på feriestedet
Sports turneringer
Forlystelsespark
For børn
Gokarts
Legeplads
Indendørs legeplads
Andre faciliteter
Café
Underholdning
Mini klub
Wellness/Spa
Massage
Mod betaling
Generelt
Parkering
WIFI
Butikker
Supermarked
Bar/Restaurant
Bar
Take Away
Information
Faciliteter på feriestedet
Pool
Særskilt børnepool
Solstole ved pool
Sport
Bordfodbold
Bordtennis
Cykeludlejning
Billard/pool
Fodbold
Ridning
Tæt på feriestedet
Sports turneringer
Forlystelsespark
For børn
Gokarts
Legeplads
Indendørs legeplads
Andre faciliteter
Café
Underholdning
Mini klub
Wellness/Spa
Massage
Mod betaling
Generelt
Parkering
WIFI
Butikker
Supermarked
Bar/Restaurant
Bar
Take Away

Velkommen til Katschberg

Feriestedet Katschberg i naturskønne Kärnten

Skønne ferieoplevelser med familien venter på feriestedet Katschberg i det skønne område Kärnten i Østrig. Her kommer hele familien på ferie med sjove aktiviteter, kombineret med naturoplevelser og afslapning. Katschberg byder på komfortable ferielejligheder og feriehuse, med plads til både små og store familier. Samtlige ferieboliger har en møbleret terrasse/altan samt et veludstyret køkken, så I kan hygge jer og spise sammen på ferien. Feriestedet er derfor det oplagte valg hvis I gerne vil have en mindeværdig ferie sammen med familien i Østrigs naturskønne omgivelser. 

Derfor skal I vælge feriestedet Katschberg

Der findes mange gode grunde til at jeres næste kør-selv ferie til Østrig bør gå til feriestedet Katschberg i Kärnten. Herunder har vi samlet et udpluk af fordelene:

  • Bo i naturskønne omgivelser i bjergene
  • Komfortable og hyggelige ferieboliger
  • Indendørs svømmehal på feriestedet
  • Friluftsaktiviteter, sport og børnevenligt
  • Fantastiske mountainbike- og vandreruter
  • Spændende udflugter for hele familien

Skønne bademuligheder for store og små

Katschberg har selvfølgelig også en indendørs swimmingpool med fri adgang, så I kan tage en forfriskende dukkert på jeres ferie. Børnene vil helt sikkert elske at plaske rundt i vandet, og i poolområdet findes der også en separat børnepool til familiens mindste medlemmer. Drømmer I om wellness og massage, finder I flere spa-centre i nærheden af Katschberg. I har endda mulighed for at forkæle jer selv med en gang massage efter en aktiv feriedag med f.eks. vandring og cykling på selve feriestedet (mod gebyr). 

Sjove familievenlige aktiviteter i bjergene

Feriestedet Katschberg er det ideelle valg til familiens aktive sportentusiaster samt eventyrlystne naturelskere!  I kan glæde jer til at prøve kræfter med en lang række aktiviteter såsom vandsport, forskellige bold-, bord- og brætspil samt mulighed for at leje cykler og mountainbikes og hygge omkring et lejerbål. Tæt på Katschberg finder i klatreparken "Katschberg Adventure Park", børnelandet "Katschhausen". De mindste børn kan lade sig underholde af feriestedets maskot, "Bollo". Og større børn kan glæde sig til at prøve go-karts, klatretræ, bobslædebanen og lege på de forskellige legepladser.  

Spise- og indkøbsmuligheder på Katschberg

Vil i gerne have en hyggelig aften ude i byen, så ligger restaurant Stamperl i nærheden af Katschberg. Her finder I god atmosfære og ikke mindst smagfulde retter og lokale specialiteter. I kan selvfølgelig også tilberede og nyde jeres egne måltider i ferieboligen samt benytte jer af feriestedets leverings-service af dagligvarer eller handle ind i den lille mini-shop, hvis I skulle have behov for noget under jeres ferie. Endeligt kan slutte eftermiddagen eller aftenen af i feriestedets café og bar, som tilbyder et udvalg af kaffe og kage, kolde forfriskninger samt snacks. 

Tag på udflugt og oplev naturen i Kärnten

De naturskønne omgivelser omkring Katschberg indbyder til både betagende udsigter, adrenalinoplevelser samt familievenlige aktiviteter i bjergene. I kan f.eks. klatre op i trætoppene i Katschberg Adventure Park eller opleve utroligt ingeniørarbejde på den ialt 14 km. lange dæmning Malta Hochalmstrasse. Katschberg ligger desuden ved smukke søer og floder, hvorfor det er oplagt at prøve kræfter med river rafting og mange andre slags vandsport.