Kan vi hjælpe?
7010 4343

De skønneste ferieboliger i Salzburgerland

Salzburgerland er et skønt område i Østrig. Det bjergrige landskab er et slaraffenland for natur - og sportselskere. Er I mere til afslapning og kultur kan I nyde de lækre faciliteter ved jeres ferielejlighed eller tage til seværdigheder i området.

De skønneste ferieboliger i Salzburgerland
Salzburgerland er et skønt område i Østrig. Det bjergrige landskab er et slaraffenland for natur - og sportselskere. Er I mere til afslapning og kultur kan I nyde de lækre faciliteter ved jeres ferielejlighed eller tage til seværdigheder i området.

Ferielejligheder i Salzburgerland

Læs mere om Salzburgerland

Vi kender Salzburgerland!
Der er mange oplevelser i vente med en af vores ferieboliger i Salzburgerland! Gå på opdagelse i dybe kløfter, tag på pony-trekking eller vandretur i bjergene, oplev spændende kultur, byer og seværdigheder. Eller måske bare afslapning med pool og wellness? Salzburgerland byder på oplevelser for enhver smag og for store som små.

Book din feriebolig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343 og få hjælp til at finde den helt rigtige feriebolig.

Hvorfor feriebolig i Salzburgerland?

Overvejer du om jeres næste ferie skal gå til Salzburgerland i Østrig? Så find et par gode grunde til at vælge Salzburgerland her.

  • Smuk natur og fred og ro
  • Mange udendørsaktiviteter
  • Spændende byer, kultur og seværdigheder
  • Kulinariske oplevelser

De tre mest populære ferieparker i Salzburgerland

Feriepark Adventure Flachau byder på masser af aktiviteter, underholdning og afslapning for hele familien. Her er fire forskellige typer feriebolig at vælge imellem, alle med god komfort og lækre faciliteter. Parken ligger ved den livlige turistlandsby Flachau, hvor der er masser af muligheder for action og eventyr samt flotte naturoplevelser. 

Feriepark Schönblick Mountain Resort ligger smukt i Rauris i Salzburg og byder på masser af faciliteter og muligheder for afslapning. Ferieparken består af sommerhuse, hvori der findes 6 til 8 lejligheder. Du finder en skøn wellnessbygning med indendørs pool, sauna, fitness og bar.

Feriehusene Alpendorf ligger 1000 meter over havets overflade i smukke bjergrige omgivelser. Her finder du fritliggende hytter med adgang til pool og sauna, en hyggelig restaurant og meget mere. Området byder på frisk bjergluft, enge og skove, og kun en kilometer væk finder du den hyggelig landsby Annaberg.

Attraktioner og forlystelser

Aktiviteter i naturen
Salzburgerland er et helt exceptionelt område, når det gælder oplevelser og aktiviteter i naturen. Med bjerge, huler, grønne dale og smukke skove, kan man boltre sig i udendørsaktiviteter som klatring, vandring, ridning, mountainbiking og meget mere.

Spøgelsesbjerget i St. Johann-Alpendorf ligger blot en halv times kørsel fra Rauris og Flachau. Her vil de mindste gyse over de uhyggelige "spøgelser", mens de større børn vil juble over de store rutsjebaner. Parken har velholdte spøgelsesvandrestier, høje tårne, klatrebjerge, mystiske huler og meget mere, så her er til mange sjove timer for hele familien.

Wagraini's Grafenberg er en storslået naturoplevelse der ligger 1700 meter over havoverfladen. Her vil du finde en imponerende verden af forskellige bjerglandskaber. Forcer en 25 meter lang hængebro på The Bee Trail eller sejl på tømmerflåde som en anden søulk på Grafenberg-søen.

Schnitzas Træpark er en legeplads af træ der ligger ved begyndelsen af Glemmtal-dalen på Lindlingalm. Her kan hele familien få mange timer til at gå med alpin, minigolf, pendulbowling, balancegangskursus og meget mere. Der er også demonstrationer af træskæreri, hvor man kan følge udskæringen af store træfigurer.

Kultur og shopping

Mad, drikke og kultur
Der er mange kulinariske oplevelser at komme efter i Østrig. Prøv Stiegl-øl, bjergoste eller den traditionelle Wienerschnitzel med kartoffelsalat. Der er mange kulinariske vine fra alle dele af landet at prøvesmage, og lækre desserter som en dejlig Morzartkugle eller den søde specialitet Salzburger Nockeri.

Shopping
Hvis du elsker at shoppe efter de nyeste trends, er Salzburg det rette sted at gå hen. Her finder du et bredt udvalg af butikker, så der er gode muligheder for at få shoppingfeberen ud af blodet!

Vejret
Østrig har lidt større temperaturudsving end vi kender det fra Danmark, men om sommeren kommer temperaturen ikke sjældent op over de 30 grader.